Архив

Календар

февруари 2010
П В С Ч П С Н
« яну   мар »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Дейност 3 – Интервю

Заниманията вече са започнали и се провеждат редовно всяка седмица.Попитахме ръководителя на проекта и участниците в него какво мислят за заниманията и какви възможностти предоставят те:

1:Целта на проекта наистина е много интересна,мислите ли че учениците проявяват интерес към него?
Г-жа Димова:Да, разбира се.Особено момичетата,които проявяват повече старание и заинтересованост.Проектът дава много информация и познания.

2:Предвижда се изготвянето на цветни туристически каталози,които ще бъдат направени от участниците в проекта.Има ли шанс тези каталози да попаднат в реална среда,например в едно туристическо бюро?
Г-жа Димова:Голям е шансът това да се случи,защото това е една възможност за развитието на селския туризъм.В момента има недостиг на такава реклама ,а за доброто си развитие селският туризъм се нуждае най-много от това.Така че с нашата дейност ние допринасяме много.

3:Какво ще включва снимковият материал в каталозите,какво ще се стремите да покажете – по-битовата или по съвременната част на посетените местности?
Г-жа Димова:Разбира се, по-битовата част, по-запазената среда в културно и в традиционно отношение.

4.Един такъв проект ще бъде ли от полза за учениците,които мислят и за в бъдеще да се занимават с реклама?
Г-жа Димова:Да, разбира се,рекламирането чрез каталози е един много печеливш начин на реклама.Този проект дава различни подходи и възможности за реализация.

5.Какво мислите за проекта,харесват ли ви заниманият,които се провеждат?
Зоя Джорова:Заниманията са много интересни.Запознаваме се с много нови неща.Всичко ново,което научаваме е много полезно за нас,също така проекта ни помага за се запознаем със своята професия по-добре.

6.Мислите ли,че едни такива занимания ще ви бъдат от полза за вашата бъдеща реализация?
Зоя Джорова:Разбира се.Реализацията ще бъде много по-голяма, ако се осъществява напрактика,а не само на “суха теория”.

7.С какви очаквания сте за планираните екскурзии?
Мария Мешкова:Екскурзиите ще ни предоставят изключителна възможност да опознаем региона, в който живеем.Ще се постараем да съберем възможно най-добрия снимков материал и каталозите да се получат наистина добре.

Мартина Маринополска – 11 а клас

Подобни публикации: