Архив

Календар

април 2010
П В С Ч П С Н
« мар   май »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

SWAY – Въздействие

В петък вечерта отидох на концерт. Нямах никакви очаквания. След 20 минута вече бях фен на трио Sway. Три красиви момичета направиха великолепен рецитал. Те бяха дошли да се забавляват, бяха решили да изпеят своите любими песни. Проста идея, страхотна реализация и изпълнение. Оказа се , че това бяха песни харесвани от повечето хора в препълнената зала.

Бяха се подготвили – изнесена сцена в публиката, водещ, хореография за всяка песен, почивки с танците на трите най-добри танцувални формации в Сандански. Като прибавим и неповторимото поведение на сцената на трите девойки можете да си представите крайният резултат – уникално шоу.

Всяка от тях си има свой стил, свой начин на пеене, различни предпочитания и това направи концерта още по-различен. Беше удоволствие да ги гледаш как излизат една след друга и се раздават. Как сменяват стиловете музика и когато вече си мислиш, че няма с какво да те изненадат ги виждаш в ново амплоа.

Виждаш колко много тренировки е имало с танцьорите за всяка песен за да се постигне този синхрон. Поздравления за режисьора на всичко това, много добра компилация. Идеята да се комбинират танци с песни е стрелба в десетката. Всичко бе изпипано до последният детайл.

Ще напиша по-няколко думи  за всяко от трите момичета в триото. Мария е наша ученичка, Веселина  е пяла на тържествата ни, а Анелия  познавам по-малко.

Мария Иванова – това беше изпращане за нея, най-голямото звънче. Каквото и да кажа за Мария ще е малко. Тя си е нашият славей, момичето, което пееше възрожденски песни, което ни разплакваше с изпълненията си. Тя е природен талант и може да изпее всяка песен.

Тя беше с нас на всяко тържество в ЗПГ, изпяла е толкова много песни, още помня първото и изпълнението в препълнения стол,помня веселата  Снежанка от един коледен бал, няма да забравя и последното на 2 март 2010 г.  Има страхотен глас и уникална усмивка,  това момиче е винаги с лъчезарна усмивка на лицето.  Необходими са само няколко думи от нейна страна за да бъдеш завладян от излъчването и. Всички я обичаме и и желаем много успехи за в бъдеще.

Веселина Дебренлиева – за мен тя ще си остане рокаджийката в групата, голям талант . Тази китара я прави неотразима. Обещала е да дойде на абитуриентската на 12 клас и да пее специално за един неин голям фен. Сигурен съм, че ще спази обещанието си.

Анелия Андонова – харесва ми тази латино нотка дето вкарваше с песните си. Развълнува ме нейното изпълнение на Сигнал, а  с първата песен, която изпя, разби всички.Изпълни няколко много трудни песни, определено е талант.

За финал си мисля, че отдавна не бях прекарвал 2 часа в такова настроение, заслугата е на тези 3 момичета и сърдечно им благодаря за това. През цялото това време, забавлявайки се ,те спечелиха много нови фенове.

Подобни публикации: