Архив

Календар

март 2011
П В С Ч П С Н
« фев   апр »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Зодиите ми го говорят …

Тук е Файла със зодиакалното разположение на част от класовете в ЗПГ. Може и да не вярвате в тези неща, но определено ще ви е интересно. А можете и сами да си направите изводите разглеждайки 5 таблици във файла.

Искате ли  да знаете как ги интерпретирам аз . Основното е, че когато се появи превес на някой елемент и ситуацията в класа заприличва на този елемент.  Когато няма превес се получава уравновесяване.Когато има чувствителни зодии се появяват  проблемите.

Идеалната ситуация с активни и деятелни деца, комбинирана с търпеливи и работливи зодии, с малко вдъхновяващи зодии за вкус. Чувствата правят нещата по-трудни, но и по-интересни. Потайните зодии са скрити, но и там се крият златни находища.

8 а –тук са се събрали 6 козирога -Най доброто качество на Козирозите е, че са много постоянни и упорити в постигането на своите цели. Превъзходни бизнесмени и ръководители. Трудолюбиви. Като прибавим 3 Телци и 2 Деви – положението става ясно – клас от 11 реалисти, добри търпеливи и изпълнителни деца, ако прибавим и вдъхновяващият елемент нещата стават още по-добри.

– Клас на интелекта, на едно място са събрани 5 везни и 4 водолея – свободолюбиви деца,  непрекъснато колебаещи се, но пък нищо не може да им убегне. Като прибавим и 4 Скорпиона и 3 Раци преживяващи всичко много лично и с доста емоции. Един интересен клас  на умни и чувствителни деца с доста емоционално поведение.

8в – Отново умни, чувствителни деца и свободолюбиви деца. Някаква комбинация от предните 2 класа. 5 водолея и 4 риби, съществена разлика,  витаят някъде, може би чувствата ги има, но не се показват навън, а избиват навътре . Като прибавим и 5 Деви – тук отиваме към перфекционизъм и изпипване на всеки детайл. Един спокоен и изпълнителен клас с много емоции в душите на тези деца.

9а –Приличат на 8 в клас по отношение на чувствата, водещи навътре – 4 раци и 3 риби. Имаме си 4 вечно колебаещи се везни умници . Но  и 4 лъва и 4 стрелци в този клас има много вдъхновяващи фигури – лидери. Една комбинация от интелект и  притаени чувства и срещу тях много лидерски амбиции и директно поведение.

-  Повече реализъм, търпение и перфекционизъм от 9а , съчетани с водачеството на 5 овни, 2 стрелеца и 1 лъв, определено не липсват лидери. Липсват чуствителните зодии, но преобладават активните, амбициозни деца.

– Приличат на 9б клас с още повече реализъм, вдъхновение и лидери, но по-малко интелект, активност и амбиция.Не можеш да им се разсърдиш, симпатичен клас.

– липсват хора с организаторски качества, преобладават потайните и недейни зодии, като накуп са се събрали много чувствителни такива, вглеждащи се в детайлите и непонасящи чуждото мнение. ПРоблемен , но комуникативен клас, с много емоции.

10а – Прилича на 9д , много чувствителни натури, но с присъствието на вдъхновяващи фигури /5 овни/ Липсват организаторите, но има повече активни деца заедно с такива реещи в облаците.

10б – Преобладават свързващите фигури.Клас от реалисти, комбинация от перфекционалисти и упорити, земни, целенасочени деца, но от групата на потайните зодии. Странна комбинация на 5 деви, 5 овни и 5 близнаци. Симпатичен клас  с изпълнителни и много умни деца.

10д –  Преобладават потайните зодии, тихи води на повърхността с дълбоки емоции, малко извън реалността, с липса на организатори. Но симпатичен и изпълнителен клас.

11а – клас на вдъхновението – 8 овни и 5 лъва. Съперничеството е на N степен. Поотделно са симпатични деца, но когато се съберат заедно се зараждат конфликтите, пък и чувствата не липсват и реализма отстъпва. Активни, агресивни, деятелни, вършат работа в конкурентна среда.

11б- Клас на реалисти и интелектуални зодии с наличието на мислители и стратези с надмощие на потайните личности. Съвкупност от 6 деви и 4 козирога или търпеливи и целенасочени деца с уклон и вглеждане в детайлите в комбинация със свободолюбиви – 6 водолея  и проницателни, понякога колебаещи се деца.

11в – Равновесие, нищо не изпъква, от всичко има почти по-равно. И затова трудно се разбира накъде ще отидат нещата. Всичко от активност, емоции, действия се колебае на кантар.

11е – Изключително преобладават потайните и неактивни зодии. Комбинация от 5 деви и 5 козирога означава вглеждане в детайлите и търпеливо и упорито следване на целите. Това е комбинирано с много скрити чувства и емоции.

12а- Приблизително равно разпределение на зодиите с нехарактерно преобладаващи организаторски зодии и липса на вдъхновение/лидери/.  Има превес на недейните зодии,  изпълнителни деца плюс  скрити емоции и чувства. Няма ги свързващите елементи  въпреки много добрите индивидуалности.

12б – Свободолюбиви и променливи деца – 5 водолея и  прекалено чувствителни – 4 риби и 3  рака .  Търпеливи и целенасочени 4 козирога. Така, че колеблива смес, зависи кой как ги предразположи. Промяната в настроенията и чувствата в момента решава и настроението на класа.

12е- Активни, комуникативни  и открити деца. Зодии на интелекта с  проницателни деца. 7 близнаци, 4 везни и 3 водолея са необикновена смес с преобладаващи свързващи елементи,но и с  много променливи настроения .

Подобни публикации:

admin казва:

Можем да обсъдим . Не е проблем.

Dante казва:

Интересни неща…… Любопитно ми е кой го е писал. Бих искал да обсъдим заключенията му и това кое го е довело до тях…. Без лоши чувства, разбира се. :) :):)