Архив

Календар

март 2011
П В С Ч П С Н
« фев   апр »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

И какво сега всичко свърши ?

На много хора не ни се иска това да се случи. Тийнкомеди завършват, следващите дни ще решават доста неща в живота им, учене и кандидатстудентски изпити. Всеки тръгва по своят път.

Те ще ни липсват, но нека погледнем всичко от положителната му страна.Смяхме се, радвахме им се, помагахме им, всеки с каквото може, а те се раздадоха, в купища ни предложиха положителни емоции.

Видяхме раждането и бяхме част от нещо неповторимо. Разбрахме, че таланта винаги има нужда от частица шанс.Показаха ни как може да се реализира една мечта.

Присъствахме на откриването на тези таланти.

Видяхме как те разцъфтяват и преоткриват себе си. Разбрахме, че всяко нещо, което се прави с желание и страст дава страхотни резултати. Показаха ни, че когато всеки е поставен на точното място успехът е гарантиран.

Видяхме как подходящата среда помага на всички да израстнат и продължат да мечтаят.Разбрахме, че всичко се постига с много труд и усилия.Показаха ни, че когато нещата идват отвътре, многото работа не е страшна и всеки дава най-доброто от себе си.

Усетихме колко важно е да имаш подходящият човек, който да те ръководи, направлява, обединява, насочва и мотивира.

Накараха ни да повярваме, че хубавите неща нямат нужда от реклама и публиката ще се върне сама при тях.

От тях научихме най-важното, което води един човек към успеха, казано с прости думички от Мирослава :

“ Искам да благодаря на всички. И да пожелая на всички, когато си поставят някаква цел, независимо колко е висока, независимо колко непостижимо изглежда тя, все някой ще се намери, който да подаде рамо.

Нека да си повярват, защото това е в основата на успеха, да повярваш в себе си, да откриеш смисъла на деня, на живота си, на целта, която си си поставил и да я постигнат… “

Винаги ще има ново начало.  Някой ще постави целта, други ще подемат идеята и заедно ще реализират поредната мечта. Талантите са някъде там, само някой трябва да ги намери и да им даде шанс.

И кой знае , може би това не е краят и на тази история….

Подобни публикации:

Хаджи Коста казва:

Аплаузи :) )) Краят е просто кратка пауза, защото сме сигурни, че историята ще се продължи или от нас, или от някого друг :)