Архив

Календар

юни 2011
П В С Ч П С Н
« май   юли »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

9б клас – 2011 г.

Те рисуват , пеят и танцуват. Те са активни и пишат есета. Те участват в конкурси и олимпиади. Те снимат и стрелят .Те са симпатичен клас и взимат активно участие в живота на училището.

Те имаха късмета да попаднат в най-плодотворната епоха на училището, позволила им да открият и използват талантите си.

Една комбинация от творчески личности, всички с по-няколко дарби. Събрани на едно място те взаимно се стимулират, амбицират и се чувстват прекрасно.

Първият ми досег с тях беше още в 8 клас- от първият ден в училище, те участваха в откриването на 15 септември. Факлоноските откриха учебната година.

Едно момиче се изправи в един дебат и започна да говори с увереността на възрастен човек. Защитаваше тезата си и си личеше, че вярва в нея.

Друго момиче написа есе и не можах да повярвам, че е написано от осмокласничка. Писание със стил и оригинално съдържание.

Трето момиче в продължение на няколко месеца се готвеше за състезание по ИТ и спечели първо място.Презентациите и есетата  и печелеха  награда след награда.

Една партия разчиташе на дизайнерските умения на това момиче, резултатите бяха страхотни във вид на лого, бюлетина, брошура  и плакат. Една партия се крепеше на всички тях.

Няколко момичета се явиха на състезания свързани с екологията, репетираха усилено, направиха доста материали и страхотен макет.

Едни момичета  танцуват страхотно и  групите им  разчитат на тях. Друга група изглежда великолепно  на сцената с носии и още по-добре се движи с тях.

Три момичета  заснемат  всичко с  апаратите, забавляващи се в парка и на други обществени места. А в друго време стрелят и се справят отлично.

Две момичета се качиха на сцената и пяха с поведение на опитни певици, а друго момиче  влезе в театрална роля и развесели всички.

Повечето от тях участваха в един конкурс за клип в Италия и след месец усилена работа се получиха два страхотни продукта.

Две момичета участваха в конкурса за мис ЗПГ, едното от тях го спечели.

Две момичета бяха номинирани за ученик на годината в ЗПГ, в резултат едното спечели наградата.

Една стая беше разфасована , няколко момичета рисуваха и създадоха уникално произведение, един цял клас помагаше цяла ваканция.

Виктория, Валентина, Теменужка, Десислава, Симона, Силвия, Йоана, Зоя, Мариела, Зорница, София, Петя  са имената на тези талантливи момичета и заедно с останалите в класа създават уникална среда.

Как се получава цялата тази спойка, откъде това желание за изява – таланта ли е причината или предоставената им възможност да го направят?  Каквото и да е, определено бих ги номинирал за клас на последните няколко години  в училището.

Подобни публикации:

admin казва:

Ако ми дойде музата :)

.... казва:

ako razbirase gospodin angov misli che sme zaslujili i sme napravili neshto zapomnqshto se v uchilishte .. ;) :D

.... казва:

9b klas sa dostoino posledovateli na „Selskiq turizam“, a sega moje i edna statiika za tehnite po – golemi kolegi ot 11b :p