Архив

Календар

август 2011
П В С Ч П С Н
« юли   сеп »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ами ако Фейсбуук изчезне ?

Защо Нещата няма да се върнат в същото положение до появата му дори Фейсбуук да изчезне ? Какво и как ще се промени в тази ситуация ?

Фейсбуук промени хората, факт, в момента всеки познава много повече хора от ерата преди фейса. Приятел, познат няма значение тази ера превърна малките градове в едно голямо семейство.

В момента може и да не го осъзнаваш, дори не го и мислиш, но доста хора знаят как протича живота ти, вълнуват се, съпреживяват, коментират, ти си станал част от ежедневието им. В момента може и да не знаеш, но има доста хора, които те харесват.

Всеки е автор и артист във всекидневен сериал с различна популярност сред публиката.

Фейсбуук помогна на доста хора да покажат онези части от себе си, които са непознати за останалите. Няма по- лесен начин да изразиш себе си и да покажеш онова, което най-много цениш.

В началото ще бъде шока, не е възможно, какво ще правя сега, та нали този фейс е голяма част от живота ми. Та нали го проверявам през 5 минути. Няма вакуум и празнината трябва да бъде запълнена !

И така какво бихте направили ако фейсбуук изчезне ? Ако се замислите ще е голям късмет той да изчезне ! Защо ли ?

Лошото е, че тази среда създава погрешни представи, това, че харесваш някой и го наблюдаваш какво прави не му дава никакви индикации, че наистина го харесваш. Една среда в която си ужасно близо и толкова далеч от повечето хора.

Така, че това ще е време разделно! Или ще покажеш изградения си образ и в реалния живот или ще се обречеш на самота. Или ще се представиш пред хората, които харесваш или ще забравиш за тях. Или ще комуникираш с тях или ще си стоиш у дома в самосъжаление.

Или ще се бориш и защитаваш позицията си, или всичко, което харесваш ще остане в мечтите ти. Фейсбуук омайва с нереалната им близост, но в реалността всичко е борба и се постига с много усилия.

С две думи фейсбуук е лесен начин да преодолееш бариерите и да покажеш истинското си и желано аз, но ако искаш да го изградиш, реализираш и следваш той няма да ти помогне, дори може да поддържа илюзията ти до безкрайност.

Единствения начин да намериш себе си е да провериш  всичко на практика извън фейсбуук. Тази среда ти дава възможност за една голяма първа крачка, но само толкова.

Затова не изпускайте възможностите и използвайте Фейсбуук за да поддържате инерцията,  балансирайки двете среди, насочвайте непрекъснато фейса навън.

Разбрахте ли сега ако фейсбуук изчезне ще ни принуди да излезем от черупките си и да проверим мечтите си. Там навън на самозалъгването ще му е по-трудно да вирее.

Подобни публикации: