Архив

Календар

ноември 2011
П В С Ч П С Н
« окт   дек »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Как се организира Хелоуин парти от една осмокласничка …

Сурва и Коледа са подобни на Хелоуин празници,но емоцията на децата тук е в обличането като страшни същества.Реших аз да поема инициативата в собствени ръце,защото уви никой толкова години не зарадва малките,въпреки че имаше голям интерес.Макар че,според мен организацията не се получи както трябва,съм доволна от резултата.

Бях подготвила нещата под формата на състезание.Закупих малко лакомства и награди. Поради липсата на озвучаване и възрастен,загубихме реда след като станахме около 50 и затова се разделихме.С най-малките отиде едно по-голямо момиче,за да ги пази.Другите се справиха и сами.

Отборите имаха един час,за да съберат възможно най-много лакомства.Имаше две награди.Едната беше за отбора спечелил най-много лакомства,а другата по молба на участниците беше за най-добър костюм.

За съжаление от  50 човека се върнаха само 15 навреме. Наградата за най-добър костюм не бе спечелена поради липсата на останалите участници и слабата организация на всички.Тя беше раздадена като поощрителна на загубилия отбор.

Накратко емоциите бяха огромни.По-малките се забавляваха изключително много,както и по-големите.Партито беше добро като се има предвид,че е правено с лични средства без помощта на никого.Надяваме се догодина да имаме повече подкрепа и да стане още по-добре.

Габи Пеева -8 клас в ЗПГ- организатор на проявата…

Подобни публикации:

Gabbyy казва:

ms na vsichkii :]

Sonia казва:

Brawoo Gabii !!! : )

Tonii казва:

ehe .. bravo, slunce

Toni 8b казва:

Bravo gabi