Архив

Календар

декември 2011
П В С Ч П С Н
« ное   яну »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Как са направени победителите…

Животът е труден, няма спор. Когато се изправиш ще бъдеш бутнат надолу. Когато си долу ще стъпват върху теб. Моят съвет към теб не идва с много камбани и свирки. Не е тайна, че ще падаш, ще те настъпват, ще те притискат и ще се приземяваш на лицето си. Но всеки път когато това се случи ще се изправяш отново на краката си.

Ще се изправиш колкото можеш по-бързо. Без значение колко пъти се налага да го правиш. Запомни това: Успехът е бил и продължава да се определя от това да се изправиш един път повече отколкото си падал. Ако опитът ми ме е научил нещо то е, че нищо не е безплатно и да живееш не е лесно.

Животът е труден, страшно труден, невероятно труден. Проваляш се по-често от колкото печелиш. Никой не ти дава нищо на готово. От теб зависи да изпъчиш гърдите си, да вдигнеш главата си и да преодолееш трудностите, гадостите, злините, честността…

Искаш повече от това което имаш сега? Докажи го! Искаш да си най-добрия? Излез и го заслужи! Веднъж решен на това ще знаеш къде искаш да отидеш и няма да се спреш пред нищо докато не стигнеш там! Така се става победител. В края на деня, успехът е това, което всички искаме.

Всички искаме да победим. И състезанието ще бъде спечелено. Няма съмнение в това. Така, че хайде! Изкачи се до върха! Бягай по-бързо! Имай големи мечти! Живей по-добре от колкото някога си живял! То е вътре в теб! Ти можеш! Направи го за себе си! Докажи го на себе си!

Как са направени победителите

Подобни публикации: