Архив

Календар

април 2012
П В С Ч П С Н
« мар   май »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Моят страх- за теб е удоволствие…. Твоята мечта- реалност за мен….

Идеята беше на Стоян Гогов от 12 б клас- да се напише нещо за картинката, каквото ви дойде на ум. Ето какво се получи.  Според мен това е страхотна идея. А играта се получи благодарение на Оля Стоянова от 12 а клас . Още едно потвърждение, че ние не познаваме учениците.

Вижте и другите три картинки. Ако пожелаете може да ги коментирате.https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/

Olia Stoianova Никога не си в безопасност…. Винаги някъде, някой ще иска да те накара да страдаш, независимо дали се бориш, дали си се предал или се опитваш да се изправиш и да полетиш отново след всичко преживяно…..И вероятно рано или късно някой ще успее- малко или много….

Stoyan Entry Gogov II Ейй Оли добре е това, но дай малко по-позитивно, знам че можеш да видиш и по-добра страна освен тази в картинката.

Olia Stoianova Можеш да се справиш, стига да искаш…. Да полетиш отново докато зъби стискаш….И въпреки всички, които те карат да паднеш,да изтупаш колене и пак да се изправиш….. Неми се получават римичките, но все пак има смисъл хаха

Olia Stoianova ?:) Важното е че видях добрата страна или поне се опитах… не знам….:)))))

Stoyan Entry Gogov II Винаги, трябва да опиташ да видиш първо добрата страна, лошата може да почака.

Olia Stoianova Значи оттук нататък в тази игра ще виждам първо добрата и после ще ви сразявам с руса мисъл относно лошата страна.. Challenge accepted :)

Stoyan Entry Gogov II Работата е и в живота да си така, close enough ;d ! Играта е със скрит замисъл и цел. Макар трима да си я играем, пак е нещо

Dimitar Angov Дайте да обърнем картинката – това сме ние на топло и сигурно място. Гледаме през прозореца и си мечтаем за разни неща, но в главата ни винаги се появява някакво страшно същество от другата страна на прозореца. Там няма никой, страховете са само в главите ни, мозъчния ни прозорец е с развинтено въображение и голям коефициент на пречупване.

Olia Stoianova А защо е така- дали от нещо изживяно или от страх че всичко изградено до сегашния момент ще се срути… Винаги има причина….

Stoyan Entry Gogov II ?“ мозъчния ни прозорец е с развинтено въображение и голям коефициент на пречупване.“ тук се крие отговора, просто вдишайте дълбоко отидете до първия прозорец , погледнете навън и се замислете за нещо важно за вас. Не забравяйте Далчев – прозорецът е портал към друг свят

Olia Stoianova Никога нищо не е такова, каквото изглежда… Ти го виждаш по един начин, аз по друг….А всъщност е съвсем различно нещо…. Моят страх- за теб е удоволствие…. Твоята мечта- реалност за мен….

Подобни публикации: