Архив

Календар

май 2012
П В С Ч П С Н
« апр   юни »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Как да преодолеем стреса …

Винаги се насочваме към резултатите опитваме се да ги преборим, да се избавим от тях, но в един бъдещ момент те се появяват отново. Докато не разберем причините и не ги заместим с нещо положително винаги ще водим борба с призраци.

Ние почваме да правим сравнения, това води до неприемане на другия такъв какъвто е, имаме си разни очаквания за тях, почваме да се страхуваме от това, че всичко ще се обърка , накрая се опитваме да ги променим.

Естествената реакция след това е да контролираме света около нас, опитваме се да дисциплинираме и да създаваме ред. Тази вътрешна спирала създаваща загуба на връзката и заживяваме в един стресиращ свят.

Ние се страхуваме , изпитваме срам и вина и се обграждаме с неподходящите хора. Ние си поставяме цели за другите, опитваме се да носим техните куфари. Мислим си, че като свършим и тяхната работа ще оправим нещата, но не е така.

Тези хора са такива вампири на енергия и много добре разбират кои бутони да натиснат за да задействат тези реакции у нас и да се възползват от тях. И се получава едно голямо изтичане на енергия.

Пренавиваме се още повече, стягаме се и се страхуваме да грешим, а е толкова естествено да го правим , не може винаги да сме прави. Има едно правило, че където е вниманието, там отива и енергията.

За да се предпазим от всичко това е необходимо да намерим своя си начин. Да открием своята антивирусна програма.Можем да се преборим със стреса по-много начини – сълзи, смях, спорт и секс .Следете каналите за получаване на информация и ги синхронизирайте.

За да се излезем от спиралата трябва да се пречистим и да заменим негативното с нещо ново, нещо което ни харесва. Намерете вашата цел и вашите сродни души и следвайте този път.

Нужно е да не се поддаваме на провокациите и да останем неутрални.Когато си неутрален не могат да те вкарат във филма. Те ще те изпробват много пъти и никога не трябва да поддаваш. Остави им правото на избор, не насилвай, грижи се за себе си и остави другите да направят същото за себе си.

Намерете хармонията вътре в себе си и непрекъснато се захранвайте с любов и енергия, общувайте с позитивни хора, с природата, с вътрешното аз. Грижете се за телата си, хармонията влязла оттам се разпространява и на другите нива / умствено, духовно/

Размисли предизвикани от една лекция на Любов Георгиева -автор на сайта Виолетовата жаба

Подобни публикации: