Архив

Календар

юни 2012
П В С Ч П С Н
« май   юли »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Благодаря, ЗПГ !

Благодаря на училищното ръководство, както и на учителите на ЗПГ „Климент Тимирязев“ -Сандански за призовата награда!

Искам да направя една кратка равносметка за обучението си в тази прекрасна гимназия. През изминалите 4 години получих нещо повече от професионално образование – получих внимание, получих приятелско, либерално и най-вече хуманно отношение от страна на училищния състав.

До последно всички вие ми предлагахте всякакви възможности за развитие както в сферата на обучението, така и в области извън него, заради които дори отделяхте от свободното си време. Мотивирахте ме и същевременно се опитвахте да създадете личност в мен, способна да поема отговорности, да се стреми да изпълнява задачите си и да дава всичко от себе си за осъществяване на целите и мечтите си.

Обогатихте социалните ми умения, усъвършенствахте мисленето ми и ме накарахте да се почувствам значим както за вас, така и за своите съученици. Всичко, което направихте за мен, както и за всички останали, имащи интерес към по-добро развитие, бе оценено от мен.

Мисля, че успях да покажа, че наистина оценявам старанията ви през дългия период на обучението си и че държа на вас. А пък и да не съм успял, настоящият момент е много подходящ за целта. Благодаря ви искрено за всичко, направено от вас. Каквото и да кажа сега, то винаги ще бъде недостатъчно, защото през тези 4 години в съзнанието ми останаха изключително много приятни спомени, които се радвам, че успях да споделя с вас.

На всички вас, драги учители и ръководители, искам да пожелая много здраве и късмет. Искам да ви пожелая да продължавате с пламенното си желание да обучавате нас, младите. Искам да ви пожелая да продължавате да превземате нови и нови върхове както в личностно, така и в професионално отношение. Искам да ви пожелая да продължавате да държите на реномето на училището и да го извисявате както на национално, така и на международно ниво.

Не съжалявам, че учих в ЗПГ, не съжалявам за нито една секунда прекарано време с хората там, не съжалявам за нищо. Съжалявам само, че не винаги успявах да ви благодаря лично за отзивчивостта и усилията, които полагахте. Още веднъж се извинявам за лаконичността си, но се надявам, че разбирате емоционалното ми въодушевление, пишейки този текст в този момент.

Желая ви само най-доброто! И нека вярата остане да пламти в сърцата ви, защото в момента, в който аз повярвах в ЗПГ, и то повярва в мен! Не успях да задържа емоциите си и да ви го кажа лично, затова предпочетох този вариант. Дано чувствате това, което чувствам и аз.

Благодаря отново!

Ваш възпитаник и ученик,
Иван Сливков

29.06.2012 – Дипломиране на ВИПУСК 2012 – Иван Сливков е първенец на Випуска.

Подобни публикации: