Архив

Календар

декември 2012
П В С Ч П С Н
« ное   яну »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Задай ми въпросче …

Странен експеримент се получи – анонимното задаване на въпроси бе причината да отговоря на цели 611 от тях за по малко от половин година. Първоначалната идея беше да се направи кът с най-често задаваните въпроси към училището.

Нещо като рекламно пано. Направи така, че да покажеш най-добрата страна на живота в училището. Отговори и на неудобните въпроси, като дадеш гледната точка на ЗПГ. Отговори за да не го направят другите вместо теб.

Дали е била от полза системата на Ask за някой няма никакво значение, важното, е че я има. Тя е място, където може да зададеш въпроса си и да не се страхуваш, че ще бъдеш грешно разбран.

Сайтът вече стана труден за търсене, но който иска ще намери. Отговорите са пречупени през личната призма на един учител и това ги прави по-нестандартни и истински.

Сред това море от въпроси ще намерите всякакви неща – от ежедневни въпроси за текущи събития, до генерални неща като униформите и избор на професия. В момента дори се превърна в пожелай си песен по радиоуредбата.

Въпроси поставяни многократно и получили различни тълкувания, въпроси разширили знанието по определена тема. Въпроси задавани на дузини . Система, имаща своите първенци в задаването им.

Система, позволяваща анонимно да споделиш неща,които мислиш, че са неправилни, система за ранно предупреждение, показваща накъде отиват нещата. Система позволяваща да се промени посоката и да се генерират идеи.

Има и въпроси без отговор – какво да се прави на нападки от типа нашето село е по-високо от ваше няма да отговаряме. Пак ще повторя ние показваме най-доброто, което предлагаме. Изборът е ваш. Вие сами решавате дали това ви е достатъчно.

Подобни публикации: