Архив

Календар

февруари 2013
П В С Ч П С Н
« яну   мар »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Израстнете над себе си!

„It’s time to rise above ourselves…“

Това няма да е цитат от някоя велика реч на някой знаменит човек.

Това ще бъдат думи на едно 20-годишно момче, което вярва че е видяло достатъчно, за да поиска промяна. Това са думи, които идват вътре от най-личният кът на душата и са адресирани към същото това място у всеки един от вас.

Време е да преосмислим нещата които правим. Целите които сме си поставили и събитията които ни се случват. Обстоятелствата които ни заобикалят и личностите, които са част от нашият живот.

Каква е твоята мечта? Искаш да бъдеш някой? Даваш ли всичко от себе си, за да станеш този „някой“? Замисли се.

Сега се замисли отново. Наистина ли смяташ, че даваш всичко от себе си или си един от многото които се самозаблуждават че е така, но всъщност са далеч от истината?

Колко часа прекара днес в гонене на своята цел, на своите мечти?А вчера? Миналата седмица? Миналият месец?

Вярваш ли наистина, че си дал всичко от себе си или не си успял, защото е имало други неща за които да се погрижиш?

Кое те спира? Какво ти пречи? Нима ще позволиш на оправданията и несъответствията да бъдат твоето извинение?

Ще можеш цял живот да живееш в мир със себе си, лъжейки другите и себе си, че нещо наистина ти е попречило да сбъднеш мечтите си?

„Време е да се издигнем над себе си…“

Време е да спрем да се оправдаваме, да обединим нашите сили и да дадем всичко, наистина всичко от себе си и да гоним това, което най-много искаме в нашите сърца. Не мислете за провала, той е за онези, които търсят оправдание и не вярват в успеха. Успеха ще сполети онези, които не знаят какво е да се откажеш, онези които не познават болката и страха от неизвестното.

„Онези които отиват до най-мрачните места, са способни да създадат най-ярката светлина“, каза ми един приятел преди време. Какво искаше да ми каже той?

Поемете по пътя на вашето развитие, защото само той може да ви отведе там където искате – където и да е. Но не чакайте някой да го направи вместо вас, защото само този който измине пътя е способен и достоен да постигне и вземе онова, което го чака накрая на този път. Борете се за вашата собствена мечта!

Постигнете успех! За да успеете, обаче ви е нужен опит. За да имате опит, то значи сте правили доста грешки. За да сте направили грешка, то значи сте се пробвали. Не се страхувайте да пробвате различни неща, които могат да ви направят по-добри. Не се страхувайте да грешите, защото провалът е един малък успех!

Гонете своите интереси докрай! Развивайте се всеки ден! Запитвайте се всеки ден : „С какво днес станах по-добър в това което искам да се развивам?“ или „С какво днес съм по-добър от вчера?“

Задавайте си този въпрос всяка вечер преди да заспите и на сутринта работете отново затова, защото вечерта, ще трябва да отговаряте отново пред себе си.

„Останете гладни“ Каза един много преуспял човек. Защо ни е дал този съвет? Потърсете значението му.

„Clear Eyes. Full Hearts. Can’t Lose“ пък е мотото на един тексаски футболен отбор. С бистър ум и пълно сърце, не можем да загубим. Затова използвайте ума си, желайте със цялото си сърце и победете! Вземете това което искате!

Израстнете над себе си!

Взето от интернет…

Подобни публикации: