Архив

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« фев   апр »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Когато всичко се провали…

Случвало ли ви се е да имате добри намерения и след това всичко да се проваля вдън земя. Случвало ли ви се е да имате идеи и да бягате от изпълнението им, страхувайки се от резултата.

Питате ли се за какво са книгите, след като в реалния живот всичко се прави и става по-различен начин. Хиляди прочетени страници, които можеш да изгориш и да захвърлиш в прахта.

Случвало ли ви се е да ви провалят най-неочаквани хора. Имате ли спомени от глутница, която се наслаждава на падението ви. Бягали ли сте, отстъпвайки територии, които никога няма да можете да върнете.

Как така се проваляш отново и отново. И щом винаги го правиш, може би си на погрешното място и в погрешния момент. Струват ли си ядовете и усилията в една загубена битка. И какво правиш изобщо там след като си попаднал случайно тук.

Как се печелят загубени мачове. Можете ли да променяте ситуации, в които вече губите почти необратимо. Кой може да ми обясни как се излиза от бездни, в които в тебе са струпани всички страхове, а от другата страна има самочувствие до небесата.

И защо при някои се получава, а при други не. Как владеят и контролират ситуацията. Къде е тайната ? Как влизат там и се преобразяват.  Какво се крие зад цялата тази решителност и харизма. Как хора със страхове и проблеми успяват да действат по-съвършено различен начин.

Може би отговора е някъде там в пространството между таланта, опита и страстта. Някъде между използваното предимство, правилната комуникация и създадения план.

Някъде в зоната на продаваната полза, заявения интерес и излъчването на позитивизъм и вяра.Отвъд линията на предизвиканото участие и показаното отношение. Отвъд…

Подобни публикации: