Архив

Календар

май 2014
П В С Ч П С Н
« апр   юни »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

УЧА СЕ

Трудна работа е да продаваш знания. Кой би дал пари за знания, захвърлени на всяка крачка в Интернет. В такова изобилие, че ценността и се променя. Знание, което е добре скрито и затрупано в своето изобилие. Да подадеш сламката и да покажеш посоката към това труднодостъпно елдорадо е все едно да спечелиш джакпот.

За да се развие една идея в съвременния свят са нужни млади и ентусиазирани млади хора. Вярващи  и нетърпеливи, с много нови и разнообразни умения.  Обикновено всичко започва с желанието да помогнеш.  Създаваме някакъв продукт. Решаващ проблеми. Това е достатъчно за да се разпространи. Приложимите и полезни идеи нямат нужда от реклама.

И така имаш хора, които се нуждаят от теб и това ти харесва. Започваш да създаваш и да предлагаш още и още от същото. Това увеличава хората, които се докосват до продукта ти. В един момент решаваш, че може да изкараш пари. Този момент е дошъл когато си създал стабилна фен зона. Лесно е да предлагаш и разпространяваш безплатни неща. Трудностите се появяват когато започнеш да търсиш пари. Трудно е да продаваш в дигитален вид.

Времената за индивидуалното шоу са привършили. Започваш да търсиш съмишленици. Създал си техен профил и очакваш те да те намерят сами. Искаш да приличат на теб и да имат същата енергия и ентусиазъм. Искаш да вярват в идеята и да се раздават. Делегираш им отговорности, а ти се превръщаш в рекламно лице и разпространяваш идеята.

Наясно си , че трябва да зарибиш страшно  много хора и да им покажеш предимствата за да достигнеш и до онези, които са готови да платят за услугите ти. Ще раздадеш хиляди безплатни  пакети. Ще направиш стотици срещи с потенциалните ти клиенти.

Ще представяш себе си и ще разказваш за успехите си. Ще наблягаш на благородната и амбициозна идея, която е за общото благо на всички. Раздавай за да получиш. Показвай възторжените си фенове. Показвай реални резултати.

Ще създаваш състезания и конкуренция . С точки и награди. Много награди. Безплатни пакети за всеки втори. Безплатни пакети на всеки час. Безплатни пакети за точки. Безплатни пакети за принос.

Още от самото начало ще знаеш, че това ще отнема почти цялото ти време, но ще го правиш с желание, защото това е твоята идея, ти си я създал и развил. Ти вярваш в нея. Вярваш в ползата и се чувстваш значим и ценен.

 

Подобни публикации: