Архив

Календар

май 2015
П В С Ч П С Н
« апр   юни »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Приказката ЗПГ

И наближи краят на една приказка за срещите на всички абитуриенти, директори, класни ръководители и учители. Приказка, която бе създадена от много личности, от много срещи, от много мигове.

Всеки един от тях бе свързан с появата на „добри и лоши“ герои, с много „хубави и неприятни“ моменти. Всеки герой, ученик и учител, със своя темперамент се опитваше да отстоява своята позиция, да се бори с хъс, да и се отдава, безусловно и докрай. Всеки издигаше едни прегради, а други преодоляваше. Всеки се бореше да бъде себе си и да гради своя живот. Всеки един от тях се възползваше от множеството възможности или пък не!

В тази борба се изградиха личности, готови да се борят за себе си, да се развиват, да опитват, да приемат победите и несполуките, да бъдат креативни в своя личен и професионален живот, да бъдат готови да гребат, поставени в малката спасително лодка и да преодоляват големите вълни на живота, да отстояват на слънчевите/“горещи“/ дни, на бурите!

И най-вече да бъдат самите себе си!

Нека всички да бъдем част от щастливия край и да помогнем като поставим началото на новата приказка на всички абитуриенти! Нека им пожелаем да бъдат дръзки, целеустремени, развиващи се, позитивни, добронамерени, коректни и много щастливи хора в живота си!

Иван Стоилов-учител в ЗПГ

Подобни публикации: