Архив

Календар

април 2016
П В С Ч П С Н
« мар   май »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Тийнкомеди и “Шмекерии по български”

Всеки един човек намира неща, дейности, в живота си, в които влага цялото си сърце, душа. Всеки един от тях полага неимоверни усилия за постигането на най-добрият резултат, който си представя! Понякога, вършейки тези дейности, постига резултати, надхвърлящи границите, които сме си поставили!

Това дава усещането за надскачане на собствената си вселена! И когато това е една мисия на цял колектив, когато това е споделено, когато много сърца трептят в един ритъм, когато душите се сливат, то, тогава човек се радва и постига едно от най-извисените щастия, които съдбата, живота, ни даряват!

Затова и семейството Тийнкомеди винаги успява, затова и хората, които са  част от него, въпреки че отлитат от гнездото, винаги са свързани с него! Затова и в миговете след края на постановката всеки един от тях изпада в летаргия, обвита в щастие, затова и никой от тях не се отдалечава от мястото, от момента. В този момент всеки един от тях получава своята „инжекция“ адреналин и стимул за бъдещото си развитие.

Това са мигове, в които всеки един човек от Тийнкомеди, се чувства емоционално обвързан и обогатен, постига съвършенството на човешката природа! А, ние, можем само да се възхищаваме от страни, тайничко да „крадем“ от тази емоция и да покажем своя РЕСПЕКТ!

ИСКРЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ на поредният екип в Тийнкомеди!

Иван Стоилов, учител в ЗПГ

Подобни публикации: