Архив

Календар

юни 2017
П В С Ч П С Н
« май   юли »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Мисията „АЛЕЯ НА БУДИТЕЛИТЕ“ – изпълнена

Една сериозна и трудна цел бе реализирана. Тази кауза бе ценна не само, защото е израз на почит към велики личности, на патриотизъм, но и защото е белег на екипна работа, на инициативност, на сътрудничество и съпричастност на стотици хора. Да, наистина са стотици хора.

ЗАТОВА ИСКРЕНО БЛАГОДАРЯ НА:
1.Инициативния комитет по реализиране на идеята – Ангел Панковски, Юлиана Ангова, Росица Мигдалова, Никол Парапанова, Лили Стоева, Зорница Чикорова, Христина Анастасова, Сиана Джакова, Габриела Тосунова и Цветелина Арнаудова. В по-късен етап се включи и Бойко Джорджанов, който съдейства за продажбата на голяма част от билетите за благотворителния концерт.
2.Гинка Дзимбова и Тийнкомеди, които организираха и проведоха няколко инициативи за събиране на средства. Тя съдейства и за изготвянето на някои сценарии.
3.Надежда Мишева и инициативен комитет, които организираха игри и забавления за деца.
4.Класни, които със свои ученици изработиха и продадоха множество неща в проведения благотворителен базар.
5.Випуск 2017, които със своите класни ръководители(Даниела Коюмджиева /12а/, Виолета Петрова /12б/, Диана Дикова/12в/, Петър Пасков /12д/) подариха един барелеф – Васил Левски.
6.Много настоящи и бивши ученици изработваха различни неща за базара, търга и игрите в парка. Те нарисуваха картини. Те участваха в организирането и провеждането на всичките инициативи, чрез които се събираха средства.
7.Даниела Коюмджиева, Христина Гълъбова, Йорданка Пехливанова, Янка Шапкова, Таня Филчева, Лиляна Димитрова и Огнян Димов, които организираха и проведоха благотворителния бал. Благодаря и на всички гости.
8.Илияна Москова, Маргарита Вангелова и Харалампи Иванов организираха и проведоха церемонията по откриването на алеята. Всеки един от тях подпомагаше постигането на целта и с други дейности.
9.Огнян Димов, Бойко Стоянов, Андон Николов, Борислав Михайлов и Методи Чомеров извършиха строително-монтажни дейности по изграждането на алеята.
10.Стойна Карамфилова – съдейства за озеленяването и аранжирането на терена около алеята.
11.Маргарита Вангелова, която съдейства за репетициите и провеждането на благотворителния концерт. Валентина Мутафчиева пък продаде много билети.
12.Васка Манолева и членовете на китаро-мандолинния оркестър – Сандански.
13.Гергана Костадинова и членовете на ансамбъла за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ за участие в благотворителния концерт.
14.Невена Станкова и децата от танцова формация „Хоуп“, както и техните родители за участие в благотворителния концерт.
15.Костадин Керянчев и членовете на духов оркестър – Сандански за участие в благотворителния концерт.
16.Наталия Попова и децата от балетна формация „Жасмин“, както и техните родители за участие в благотворителния концерт.
17.Снежана Николова и децата от студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“ , както и техните родители за участие в благотворителния концерт.
18.Народно читалище „Отец Паисий – 1919“ – спомоществовател на барелефа на Пайсий Хилендарски.
19. Теодор Влахов и Красимир Цуцаков – спомоществователи на барелефа на Христо Ботев.
20.“Крисмар“ ЕООД – спомоществовател на барелефа на Иван Вазов и изпълнителна на барелефите.
21.“Ламнел комерс“ ООД дариха средства.
22.Иван Андреев – предостави средства.
23.Мария Петрова дари картини за търга и средства.
24.Стойчо Стоев дари колекционерски бутилки вино и средства.
25.Кирил Петров предостави финансови средства.
26.Атанас Стоянов осигури финансови средства.
27.Атанас, Георги и Иван дариха парични средства.
28.РПК „Пирин“ – Сандански дари средства.
29.Катя и Стойчо Дукови дариха средства.
30.Кстудио помогна в изработването на различни нещо, които бяха предлагани за продажба или използвани за други цели в инициативите.
31.Костадин Григоров осигури строителна техника за поставянето на барелефите.
32.Анонимните дарители – благодаря на всеки един, който с лев-два или повече дарени стредства в различните инициативи се включиха в реализирането на идеята. Техният жест е безценен и значим за постигането на целта.
33.Мария Горемлиева и Янка Шапкова водиха цялата отчетност и документи по събирането на средствата.
34.Емил Терзийски подпомогна в организирането и координирането на дейностите, свързани с изграждането на алеята. Той лично осъществи осигуряването на средства за два от барелефите.
35.Ивелин Терзийски – дарител на средства.
36.Александър Анталавичев – дарител на средства.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!
Иван Стоилов – старши учител в ЗПГ

Подобни публикации: