Архив

Календар

юли 2017
П В С Ч П С Н
« юни   авг »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

За медиите и морала

КОМЕНТАРИ ПОД СНИМКАТА…

Живеем в такъв жалък свят… тийнейджърите знаят цялата дискография на Анелия и Фики, а не могат да ти кажат,кой е Христо Ботев или Васил Левски!

Тези момичета са на възрастта на Сузанита (14 годишната дъщеря на Орхан Мурад…обладана от Луцифер и Буда)

Те не си клатят яките …….., но през тази седмица спечелиха медали от Световни и Европейски първенства по лека атлетика и подобриха рекордите на България ??

Само човек занимавал се със спорт има представа какъв труд и усилия седи зад тези успехи…

Не всяко момиче може да стане спортистка и обратното.Все пак нали живеем в така наречена демокрация, всеки се изявява както може . Нали това искахте Демокрация!? Само, че демокрация означава най-вече правила и норми. И тези норми в момента се създават от медиите.

Проблемът не е, че момиче в 7-ми клас показва средни пръсти…полугола. Проблем е, че това е по-голямо събитие от титлите на тези момичета.

Имената и постиженията им явно не са достатъчно интересни за обществото, по-важното е че Орхан Мурад не може да види своята щерка.

Да, нямаме право да се бъркаме за собствените решения на хората, но когато тези решения носят последствия и влияят и на други!!? Деградация – никой не иска да вижда 14 годишни изрусени пубертетки. Жалко, че родителите и приемат тази „изява“ нормално.

Грешката е , че медиите правят известни такива субекти (разни азисовци и други подобни) и подрастващите си викат ТОВА Е!!! А наистина ценностните неща остават на заден план , защото не са сензация

Проблемът е, че всички които се бият в гърдите, че са големите моралисти, предпочитат да коментират Сузанита, отколкото тези талантливи деца по-горе. И дори мога да се обзаложа, че дори не бяхте прочели за тях и техните успехи! Не ми се иска в България да няма пазар за стойностното, а само скандалното и простотията да вълнуват бедните душици…

Зарежете „медиите“ – повечето от тях са в най-добрия случай некомпетентни, но по-често целенасочени манипулатори в една или друга посока. Вие, ние сме медиите. Нека не споделяме и изобщо да не коментираме простотиите и да споделяме стойностните неща и така да „надвикаме“ простотиите.

Р.S Това е последния път, в който се споменава това име в този сайт…

 

 

Подобни публикации: