Архив

Календар

декември 2017
П В С Ч П С Н
« ное   яну »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Коледни пожелания

Нека тези светли празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, а радостта от тях – необозрима.

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

Коледа, Коледа, Коледа пее света,камбани бият в студената нощ,сърца туптят, а очите искрят,в Коледната нощ стават чудеса!

Весела Коледа мили приятели нека света се отвори за нас и ни приема в свойте обятия и запомним с добро този час!

В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен. Весела Коледа!

Всички коледни пожелания, които чуеш, където и да си, ти пожелавам да ти се сбъднат от все сърце! Честита Коледа!

В тази коледна нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции ти пожелавам: любов, за да изпълва сърцето, приятели, за да има на кой да се довериш, здраве, за да можеш да бъдеш истински щастлив!

Коледа е тук, а с нея и надеждите за по-добър свят, повече усмивки, сбъднати мечти, мъдрост и смирение, които да направят живота ни прекрасен! Весела Коледа!

Ако търсиш и вярваш ще намериш точно онова, което най-много ти трябва и има смисъл за тебе! Весела Коледа ти желая!

Не е имало случай на Коледа, някой от сърце да си пожелае,да сбъдне мечта много стара и тя да не стане реалност!

Коледа е повод да простим на хората, които обичаме и да дадем път на тези, които се борят, но още нямат опит да стигнат до върха висок. Весела Коледа!

Пожелавам ти да имаш много сили на Коледа, за да простиш на ближните си за всяка тяхна грешка и така, като ти е по-леко на душата да можеш да летиш към върхове високи! Весела Коледа!

Ако не знаеш защо Коледа носи толкова красота погледни навън и виж засмените лица, веселите деца, щастливото си семейство у дома и цялата доброта, която витае във въздуха. Пожелавам ти всеки ден за теб да е като Коледа!

Ако на Коледа не получиш желаният подарък се огледай добре и виж дали хората около теб не са твоят най-голям подарък. Весела Коледа!

Весела Коледа за теб и семейството ти,много здраве и успехи ти желая,любов неподправена да получаваш и всеки ден да ти се случва нещо прекрасно!

Коледа, Коледа – танц край елхата,хората днес – стават деца.Приказна Коледа – шейни се пързалят малки деца – ангели стават.

Когато в Коледната вечер снегът примамливо блести, когато свещите трептят, а виното искри, искри, в таз нощ излез навън, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота! Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът – ваши съветници! И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат! Весела коледа и щастлива нова година!

Честта Коледа! С обич сърцата си да изпълним в очите ни да видим блясък да почувстваме, че сме обичани, че има кой да е с нас сега!

Все се чудя и се мая, за Коледата кво да пожелая?
Крепко здраве, щастие безкрайно, добри приятели, емоции голями!

Подобни публикации: