Архив

Календар

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек   фев »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Microsoft Teams

Приложението е за сътрудничество и помага на екипа ви да бъде организиран и да има разговори, всичко на едно място. Можете да изтеглите приложението за мобилни устройства, така че да сте в синхрон, когато сте в движение. И да го инсталирате на други устройства, за да са възползвате от пълните му възможности.

Екипи/канали/- Тук можете да видите списък на всички отбори, от които сте част. Екипите са направени в канали. Можете да ги изградите по тема, отдел, или просто за забавление. Каналите са мястото, където се извършва истинската работа – където провеждате срещи,имате екипни разговори и споделяте файлове. В горната част на всеки канал ще намерите раздели.Те са като връзки към любимите ви файлове, приложения и услуги.

Срещи - За бърза среща на място с хора от канала ви. По време на среща можете да показвате съдържание от компютъра си или да записвате срещата си. Когато споделяте файл в канален разговор, вие и екипът ви може да го редактира едновременно и да споделя мисли заедно с него. За да намерите всички файлове, които са споделени в канал, отидете в раздела Файлове в горната част на канала. За да видите всички файлове, споделени някога в екипа, кликнете върху Файлове вляво. В срещите можете да видите всичко, което сте подготвили за деня или седмицата. Или планирайте среща.

Лични - може да говорите насаме с човек или група. Кликнете върху Нов чат най-отгоре и въведете техните имена.
Дайте име на чата, за да можете по-лесно да го намерите по-късно. За да направите повикване директно от чат, щракнете върху Видео повикване или Аудио повикване. Използвайте полето Command за търсене на конкретни елементи или хора, вземете бързо действия и стартиране на приложения.

Подобни публикации: