Архив

Календар

май 2020
П В С Ч П С Н
« апр   юни »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Виртуална седмица на духовността

За творчеството наше, нужни са ни букви и символи, и слова. Но без душа, чувство и любов, те са просто низ по нашите бели листа!

С гордост и благодарност за емоцията, предадени чрез словото, съобщаваме, че в Категория 4 – от VIII-ми до XII-ти клас, ПЪРВО МЯСТО в конкурса на Община #Сандански – „Родна реч, омайна, сладка“ печели БОРИСЛАВА ЗЛАТАНОВА от 11в клас в ЗПГ „Климент Тимирязев“!
Поздравления, Борислава за изключителния талант и любов към българското слово!

С вяра и надежда, солунските братя промениха историята. История, която разказват днес нашите деца. В стихове и разкази, вярата разкрива ни нови светове – светове на словото, духовността и книжовността …“таз сила нова“, която запечатва се завинаги в нашите сърца.

Представяме ви едно прекрасно и талантливо момиче – ВАСИЛЕНА КРЪСТЕВА от 8б клас, което със силата на словата на Христо Смирненски си спечели ВТОРО МЯСТО в Категория 4 – от VIII-ми до XII-ти клас в конкурса на Община #Сандански – „Родна реч, омайна, сладка“.
Благодарим на Василена уменията да изразява думите с любов и красота. Продължавай да носиш духовна вяра и сила и занапред!

Виртуална седмица на духовността“ конкурс на Община #Сандански, посветен на 24 май – „Родна реч, омайна, сладка“.
В категория 4 – От VIII-ми до XII-ти клас, ДАРИНА ДЖАКОВА от 8а клас, с емоция и талант, любов към словото и неповторим артистизъм печели ТРЕТО МЯСТО!
Поздравяваме Дарина за въздействащото видео и силните слова на Христо Ботев, които сред красотата на българската природа и българският флаг, грабнаха сърцата на журито !!!

Има слова силни и въздействащи, които изречени със сила, любов и талант, се запечатват завинаги в съзнанието.

 НИКОЛ ПАРАПАНОВА от 12В клас в ЗПГ ни разтърси, отново ни разказа чрез изразните средства на словото, любовта и таланта, емоцията и чувството, което носи в себе си. С красивите думи, написани от Илияна Тошева, Никол заслужено печели наградата в конкурса на Община Сандански за „Най-емоционално и въздействащо видео“!

Nikol Parapanova, поздравления! Определено в ЗПГ дълго ще се говори и ще си спомняме за онова лъчезарно момиче, надарено с огромна сила да влияе на хората и да ги променя !!!

Благодарим на нашите ученици, проявили желание и включили се в конкурса на община Сандански по случай 24 май. За нас всички, които се включиха в конкурса по рецитиране са победители! Обединява ги любовта и почитта към словото! Продължавайте да съхранявате и пазите българския език и традиции!Насладете се на техните изпълнения, събрани на едно място!

Подобни публикации: