Чудесно представяне на наши ученици

Гимназията има 7 одобрени кандидатури за финалния етап на състезанието “Иновационен лагер” на Junior Achievement. Той ще се проведе на 1 март в София и там ще участват 39 ученици от цяла България, като нашето училище ще се представи с най-много участници.

Поздравяваме и благодарим на Симеон Здравчев -11а клас, Виктория Анталавичева-10б клас, Ася Кръстева, Николай Милюков, Изабела Фератова-10 а клас, Владислава Димитрова и Мариела Цекова-9 а клас за усилията, които са вложили в разработването на идеите си.

Пожелаваме им успех и на финала !

Учениците Андон Костов-9а клас и Десислава Шемкова-10 б клас са наградени в националния конкурс “За по-добър климат в училище” на Фондация Мадара-България. Те печелят съответно първа в раздел фотография. и поощрителна награда в раздел идея.

В конкурса взеха участие повече от 500 ученика. Конкурсът стимулира 87 класа от цялата страна да потърсят нови идеи за разнообразяване на училищния живот и за подобряване на взаимоотношенията в класа.

Клубът по спортна стрелба  в ЗПГ в състав Зоя Дукова,Десислава Шемкова, Силвия Чомерова , Виктория Секулова – 10б клас и Нели Маринова от 11 б клас завоюва 3 място на републиканското първенство за девойки. Поредното доказателство за успешната извънкласна дейност в училището.

No Comments

Post A Comment