Коледно веселие и ден на езиците в ЗПГ

Последните два дни в ЗПГ, Сандански, бяха изпълнени с много смях и веселба.Вече 3 година последният ден в училище преди Коледа се превръща в незабравимо преживяване за всички. Още на 19 след часовете започнаха инициативите, свързани с коледните празници.В зала “Юбилейна” се състоя ден на езиците. Имаше много песни, игри, танци и различни сценки изпълнени на френски, английски и руски език.

По същото време течеше усилената подготовка за следващия ден – създаваха се късметчета, коледни картички, етикети и най-различни лакомства и вкусотии.Щандовете за коледния благотворителен базар и украсата също бяха приготвени предварително. Активно участие взеха театралната ни група “Тийнкомеди”, учебните компании в ЗПГ, ученици по проектите Aces и “Успех”, ученици от специалностите, свързани със сладкарските изделия и още много класове.

Освен изтеглените късметчета, създадени от “Тийнкомеди”, всеки ученик в училището получи по един календар от директора на училището със снимките на всички 25 класа. Обявения дрескод бе спазен от много ученици. Имаше и томбола с награди, снимки с дядо Коледа, поздрави по радиоуредбата, награждаване на победителите във волейболния турнир, коледни питки в класовете. Само за няколко часа повечето от нещата бяха разпродадени, като голяма част от събраните средства от базара ще се използват благотворително.

No Comments

Post A Comment