Пълна победа на ЗПГ и 3 първи места в първото регионално състезание “Земята – позната и непозната”

В зала “Юбилейна” на Земеделска професионална гимназия, Сандански, приключи регионалното състезание “Земята – позната и непозната”, посветено на Деня на Земята, 22 април, и 55-тата годишнина от основаването на училището.

В трите категории участваха ученици от всички крайща на България и Македония /Задочно от Словакия и Полша/. Във категория мултимедийни приложения се представиха 20 номинирани от журито. Всички имаха по 10 минути за защита,  а участниците с фотоколаж по 5 за представяне на идеята.

Журито, оглавявано от Василиса Павлова, експерт по ИТ при Регионален инспекторат – Благоевград, учители по ИТ от Благоевград и представители на INGOT Академия – София, присъди трите първи места във всяка категория на ученици от ЗПГ.

В категорията “Мултимедийно приложение” първото място е за Виктория Анталавичева/10б/ и Симеон Здравчев/11а/, втори е Николай Милюков/10а/,в категорията “Есе” победител е Теменужка Трянова/10б/ , трета е Елена Ханджийска /11б/ и в категорията “Фотоколаж”- първо място за Димитрина Петрова /8в/.

No Comments

Post A Comment