Призови места на наши ученици на професионалната сцена.

На панаира на професиите в Пловдив от 18 до 20 април Ивана Банова от 12 д клас спечели ЗЛАТЕН МЕДАЛ И ГРАМОТА ЗА ПЪРВО МЯСТО в категорията за аранжиране на „Букет-бутиков” . Тя бе част от отбора на ЗПГ участвал в ежегодната надпревара на професионалните училища в България.

На 25 април в националното състезание „За хляба наш” ученичките Иванка Чорбаджийска и Антоанета Мицева от 10 б клас спечелиха ПЪРВОТО МЯСТО в най-трудната категория “Научна разработка-проект”. Победата им донесе едногодишна стипендия от фонда за подкрепа на децата с изявени дарби. Така за трета поредна година ученици от нашето училище печелят състезанието.

Учебно тренировъчна фирма „КСТУДИО ЕУФОРИЯ” ООД от нашата гимназия взе участие в ТФ ФЕСТ 2013 в Панаира на УТФ “Млад предприемач” в гр. Пловдив в периода 17-19 април . В надпреварата участваха над 140 ученически фирми от цяла България. В крайното класиране учениците от 11 а клас професия ” Данъчен и митнически посредник”, спечелиха ТРЕТО МЯСТО в категорията за социално отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите.

На 26 април в национално състезание „Млад фермер” отборът на ЗПГ спечели ТРЕТО МЯСТО в България. Учениците Антонио Георгиев, Габриела Ангова и Марио Тунов – и тримата от X клас участваха във финалната надпревара на 6-те най-добри училища в страната. Индивидуално Антонио взе ВТОРО МЯСТО в надпреварата за майсторско управление и работа в модул Механизация.

No Comments

Post A Comment