Учебна компания “FOR YOU” АД спечели два престижни първи награди

В Благоевград на 14 и 15 май 2013 година се проведе Първи регионален панаир на учебни компании към Джуниър Ачиивмънт – България. В него взеха участие 20 компании от 13 града в България – Сандански, Петрич, София, Враца, Варна, Правец, Пловдив и други.Регионален панаир на учебните компании се проведе за пръв път и е финансиран от фондация Америка за България с любезното домакинство на РИО – Благоевград.

Целта на панаира е да даде възможност на учебните компании в конкурентна среда да демонстрират своите умения по продажби и маркетинг, като същевременно съумеят добре да защитят идеята си пред жури.По време на панаира бяха проведени два конкурса – „Най-добра учебна компания“ и „Най-добър щанд“.

Панаирът преминава в два етапа – интервю по щандове и презентация на сцена Целта на презентацията по щандове е компаниите да покажат на журито екипния дух, който са изградили през учебната година, и способността си да продадат своя продукт/услуга на потенциалните клиенти в рамките на няколко минути.

Учебната компания „For You“ АД, създадена през учебната 2012/2013 година с ученици от 11 б клас специалност „Селски туризъм към ЗПГ „Климент Тимирязев“- Сандански, спечели конкурса за „Най-добър щанд“, в изготвянето на който взеха участие Виктория Анталавичева, Зорница Танчева, Елена Руйкова, Петя Гетова и Теменужка Траянова.

За наша голяма радост учебната компания заслужено получи и приза „Най-добро презентиране на бизнес идея“. В надпреварата на допълнително проведения конкурс участваха Зорница Танчева – президент – и Виктория Анталавичева – мениджър на отдел Маркетинг.

No Comments

Post A Comment