Учебна компания ‘’Тийм Консулт’’ се класира за финала на националното състезание “Най-добра учебна компания на България” за 2014 г.

Учебна компания ‘’Тийм Консулт’’ АД към Земеделска професионална гимназия ‘’Климент Тимирязев’’ град Сандански, на 29 април 2014 година в Благоевград, се представи успешно на Регионалния панаир на учебните компании, който се провежда за втора поредна година и е част от националната квалификация за Националното състезание ‘’Най-добра учебна компания’’ за 2014 година.В надпреварата се включиха младежи от югозападна България, включително и София.

В конкурентна среда те демонстрираха своите умения по продажба и маркетинг, като същевременно защитиха своята бизнес идея пред жури. С комплексното си представяне защитиха правото си да участват и да бъдат сред четиридесетте учебни компании, селектирани за участие в Националното състезание ‘’Най-добра учебна компания на България’’ , което ще се проведе на 06 юли 2014 година в София.

Компанията е основана през учебната 2013-2014 година от 14 ученици от 11 клас професия Икономист по проект УСПЕХ. Предмет на тяхната дейност е кариерно консултиране на ученици от ученици. Чрез организиране на инициативи, издаване на наръчник и чек лист на интересите, те подпомагат професионалното им ориентиране.

SONY DSC

No Comments

Post A Comment