Номинирани за национален кръг на олимпиадата по гражданско образование и класирани за финален кръг на националното състезание за икономисти на английски език

Отново имаме НОМИНИРАНИ за НАЦИОНАЛЕН кръг на олимпиадата по гражданско образование. Борислава Златанова от 12В клас, Дарина Джакова от 9А клас и Венета Кацарова от 10В клас/тук има работа в екип с Катя Дукова от 11А клас/ с ръководител Мария Кацарова ще чакат какво ще реши националната комисия. Бройката на участниците ще бъде ограничена до 40. Но дори самото номиниране от областната комисия в Благоевград и класирането в този предпоследен етап и ЗНАЧИМО постижение за всеки ученик и доказателство, че работим сериозно в областта на гражданското образование в последните 10 години !!!

Отново имаме класирани и за финалния трети кръг на националното състезание за икономисти на английски език, организирано от ПГИ “Иван Илиев” -Благоевград в партньорство с Американски университет в България. Донна Георгала, Мариян Славков и Мария Стойчева, всички от 11 а клас, преодоляха първите два кръга/писане на есе, тест и комуникация на АЕ/ , като Донна има 4-ти резултат сред 28-те финалисти, избрани от икономически училища от цяла България. Правим го вече няколко поредни години и доказваме качеството на икономическото образование и на АЕ в училището. Пожелаваме успех на нашите ученици и в двете инициативи.

No Comments

Post A Comment