Приветствие на директора на училището ни Емил Терзийски

Уважаеми учители,служители,ученици,родители и приятели!

В края сме на 2017 година! Година трудна,но успешна за училището ни!

Година,преминала под знака на честванията по случай 60 години от създаването на ЗПГ’’Климент Тимирязев”. Мероприятията,които се проведоха под мотото”60 години-60 дни-60 събития” ще останат в спомените на всеки един от нас!

Годината ще я запомним и с домакинството на Х-тата национална олимпиада по гражданско образование-признание за успехите през последните години! На нея отново се представихме достойно-четирима участника във финалната фаза и призово трето място в България! Постигнахме и много добри резултати на олимпиади по други предмети,както и на състезанията на националната панорама на професиите.

Работихме по различни проекти по програма”Еразъм+” и международно сътрудничество. Ученици и учители посетиха различни страни от европа-Португалия, Германия, Испания, Македония, Холандия, Полша и Румъния!

Влезлите в сила нов закон за ПУО и промените в други нормативни актове ,дадоха възможност да станем първото професионално училище в област Благоевград, започнало обучение по професии с интензивно изучаване на чужд език,както и първото,въвело дуална форма на обучение по професията “Готвач”.

Завършекът бе повече от красноречив-станахме “най-любимото училище за 2017 година” в Пиринско в класацията на вестник ”Струма”! И всичко това е благодарение на вас-на вашата всеотдайност,инициативност,упоритост!

Предстои ни още по трудна 2018 година! Пожелавам ви през новата година да бъдете здрави,силни, мотивирани и иновативни! Аз вярвам ,че всички заедно можем и ще продължим напред!

Емил Терзийски-директор на ЗПГ ”Климент Тимирязев”

No Comments

Post A Comment