За 6-та поредна година ще имаме представители на националната олимпиада по гражданско образование. Тази година ние сме домакините !!!

ЗПГ отново има класирани проекти за национален кръг на олимпиадата по гражданско образование- цели 4 на брой !!!  Проектът “Спасени колела” на Петя Петкова от 11в клас и Антония Ефтимова от 10а клас е класиран с 6-ти резултат от 43-те проекта, които ще участват на олимпиадата в 3-та категория. За националния кръг на олимпиадата, който ще се проведе в град Сандански, с домакин нашето училище са класирани още три проекта на ученици от ЗПГ – на София Спасова от 11в клас, на Ангел Панковски и Зорница Чикорова.от 11а клас и проектът на Мария Андонова, също от 11а клас.

Само след 2 седмици зала юбилейна и още две зали в училището ще приемат гости от всички краища на България за финала на 10-тата юбилейна олимпиада . 87 ученици са класирани за финалите на олимпиадата в трите категории.Това домакинство е голямото признание за активното участие на ЗПГ и водещите позиции в областта на гражданското образование. Всички чакаме с нетърпение датата 28 април 2017 година.

No Comments

Post A Comment