ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ОБЯВИ МЕЖДУНАРОДНАТА СИ ПРОГРАМА ДО КРАЯ НА УЧЕБНАТА 2019-2020 ГОДИНА

69 ученици и 35 учители и служители ще вземат участие в мобилност в различни страни на ЕС

1. От 10 до 15 февруари в гр. Ла Пуебла де Касаля, Испания- 3 учители и 4 ученици ще вземат участие в работна среща по проект „ Учене чрез коопериране, сътрудничество и иновации” по програма „ Еразъм+”- КД2 с партньори училища от Швеция , Португалия Испания, Румъния и Гърция.

2. От 24 февруари до 29 февруари- 6 ученици и 3 учители ще участват в Транснационална среща в Плоещ, Румъния по проект „ Минало, настояще, бъдеще- спомени и мечти” по програма „Еразъм+”.

3. От 08 до 13 март- 6 ученици и 2 учители от Norving college в Леуварден- Холандия ще проведат едноседмична практика в ЗПГ, в резултат на взаимно сътрудничество между двете училища.

4. От 29 март до 03 април- 7 учители ще вземат участие в едноседмичен курс в гр. Кемниц, Германия по програма „ Еразъм+”- КД1- „ Образователна мобилност на граждани”.

5. От 13 до 18 април- 2 учители ще участват в едноседмичен курс по програма „ Еразъм+”-КД1- Училищно образование, който ще се проведе във Валенсия, Испания.

6. През месец април – 9 ученици и 3 учители ще проведат двуседмична практика в световно известни спа курорти в Словакия, Словения и Латвия по проект „ Днешните ангажирани страни за развитието на уелнес туризъм”.

7. От 22 до 26 април- 24 ученици, 8 учители и служители заминават за Брюксел, където по програма „ Посетителски посещения и мултиплициране на обществено мнение” ще наблюдават сесия в Европейския парламент.

8. През месец май 3 учители и 5 ученици в гр. Солун, Гърция ще вземат участие в работна среща по проект „ Учене чрез коопериране, сътрудничество и иновации” по програма „ Еразъм+”- КД2 с партньори училища от Швеция , Португалия Испания, Румъния и Гърция.

9. От 29 юни до 11 юли- 15 ученици и 2 учители ще проведат практика в гр. Кемниц, Германия по програма „ Еразъм+”- КД1- Образователна мобилност за граждани.

10. От 20 юли до 24 юли- 2 учители ще участват в едноседмичен курс по програма „ Еразъм+”-КД1- Училищно образование, който ще се проведе във Валенсия, Испания.

No Comments

Post A Comment