За втори път сме домакини на националното състезание по озеленяване и цветарство

На 27 и 28 април бяхме домакини на националното състезание по озеленяване и цветарство! За втори път след 2021г., МОН ни определя за домакин, което означава признание и увереност, че ще се справим, както всеки път.
В състезанието взеха участие отбори от земеделски гимназии и гимназии по строителство и архитектура, както и ЦСОП.Имаше представители от София, Бургас, Пловдив, Хасково, Силистра, Кърджали, Средище, Свиленград, Велико Търново.
На откриването присъстваха г-н Атанас Стоянов-кмет на община Сандански, г-жа Павлина Караджова-зам.кмет, г-жа Антоанета Николова от РУО Благоевград, представители на Аграрния университет от град Пловдив.
На 28 април от 9.00 ч на градския площад се състоя истинската надпревара. Имаше много цветя, красота и изящество! Центърът на слънчев Сандански беше осеян с оргиналното творчество на учениците, създали изящни букети и аранжировки!

Крайното класиране в надпреварата бе спечелено от СГСАГ Христо БОТЕВ от град София, втори са ПГАСГ Арх.Камен Петков град Пловдив, а трети ПГСАГ Ангел Попов, град Велико Търново.

Победителите по категории, определени от журито са :

No Comments

Post A Comment