4 призови награди и отлично представяне на националния панаир на УТФ компаниите

От 24 до 26 април в град Пловдив се проведе редовното национално събиране на учебно тренировъчните компании, създадени в училища с професии с икономическа насоченост. Тази година на територията на ЗПГ работиха, цели 4 УТФ компании, създадени от учениците от 11а и 11б клас.

За наша радост те успяха да защитят достойно името на училището и спечелиха, цели 4 призови награди в в ожесточена конкуренция от 124 ученически фирми от цяла България.

УТФ “СанСкай” на учениците от 11а клас, 1 група, с ръководител Даниела Коюмджиева завоюваха три награди на ТФ ФЕСТ 2024 в гр. Пловдив😊
🥇 първо място в категория най-добър екип и професионално обслужване
🥈 второ място в категория ,,Академия корпоративна социална отговорност”
🥈 второ място в категория ,, Instagrammy”

УТФ “Бери Лайф” на учениците от 11а клас, 2 група, с ръководител Цветанка Главчева спечелиха ВТОРО място на конкурса “Защита на интелектуалната собственост” на ТФ ФЕСТ в гр. Пловдив. 😊👏

Поздравления и за екипите на учениците от 11б клас, с ръководители Снежана Маламова и Цветанка Главчева. Самото участие на ТФ Фест 24 си е къртовска работа и изисква колосални усилия.

Постиженията са резултат от неуморния труд на всички ученици от екипите на УТФ компанията, от усилията на техните ръководители и от презентационните умения на учениците, които бяха представители на панаира. Поздравления за всички !!!

 

 

No Comments

Post A Comment