Архив

Календар

януари 2010
П В С Ч П С Н
    фев »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ще пишем ли ?

Е ,добре, показах ви теми, по които може да изпробвате вашето въображение.

Иска се само малко желание! Гарантирам ви, че веднъж като почнете, няма да спрете. Гарантирам ви, че като видите резултата, ще се почувствате невероятно добре. Вие няма да сте вече същите.

Прочетете уроците, седнете пред компютъра, отворете WORD и започвайте, няма време за губене. Помислете – какво ви тежи в момента, какво ви кара да се смеете и радвате неудържимо,какво искате да правите. Напишете го.

Всичко – приятелства,раздели,предателства,войни така ,както вие го преживявате. Само вие можете да го напишете така. Никой не знае какво ви е на вас.

Мислят си, че знаят, но само си мислят. И не забравяйте да пишете за това ,което ви вълнува,иначе няма смисъл. Знам,че има какво да кажете .

Ако се страхувате, срамувате, притеснявате какво ще си помислят другите за вас, дали ще одобрят написаното?  Какво ви пука – ние сме свободна държава, ако говорите истината, вие сте правите. Вие сте важните – не какво ще кажат другите.

Винаги има първи път. Ако се страхувате сега, ако отстъпите един,два пъти, ако замълчите,това ще стане част от вас. Определено няма да се гордеете с това поведение и няма да стигнете до никъде.

Успяват смелите и безрасъдните, успяват тези, които мислят различно, успяват тези ,дето действат ,независимо колко ги е страх!

Сега да видим има ли смелчаци?

Подобни публикации: