Архив

Календар

март 2010
П В С Ч П С Н
« фев   апр »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Скритите.

Случвало ли ви се е да откриете, че не сте прав, случвало ли ви се е да забележите, че човека, който сте си мислели, че познавате се оказва съвсем различен, случвало ли ви се е да откривате таланти в хората за които не сте и подозирали.

На мен ми се случи наскоро !

Затова сега ще пиша за всички онези, който са останали незабелязани от нас учителите, за тези останали неразбрани, за тези обидени от нашето отношение.

Искам да се извиня на всички тях !

Вие останахте скрити, вие не получихте нашето внимание, вие не доразвихте вашите възможности и заради нас, вие имате пълното право да ни се сърдите.

Вие сте скритите таланти, останали непоказани, ние се бяхме вторачили в нашите звезди, бяхме като подковани коне и не поглеждахме встрани.

Те блестяха и всичко около тях оставаше скрито. Ние бяхме намерили своите герои и те ни бяха достатъчни. Те се виждаха веднага на небесния свод, нямаше начин да не бъдат забелязани. Те винаги бяха на наше разположение, те правеха всичко както трябва, на нас това ни бе достатъчно. Те помагаха на нас и ние и бяхме благодарни.

Да ние не поехме риска да ви повярваме. Ние виждахме във вас странните комети, които изгряваха отвреме навреме и бързо преминаваха през хоризонта. Виждахме, но бързо забравяхме.

Вие бяхте тихите, опърничавите, странно усмихващи се, вие бяхте от тези изригващи като вулкани, страстно желаещи да ви забележим. И тези, които отново се затваряха в себе си и се правеха на лоши, неизпълнителни, дразнещи, държащи се не по-правилата.

Ние създадохме това във вас. Ние не ви подадохме ръка, когато трябваше. Не ви разбрахме. Вие ни дадохте шанс, но ние го пропиляхме.

Колко ли деца си отиват така неразбрани с неразвити таланти. Да ние си имаме хиляди проблеми струпани на главите ни, но това не ни извинява.

Затова сега приемете тези думи като втори шанс, намерете тези таланти, отваряйте си очите, дайте им шанс, направете ги звезди, помогнете им.

Те очакват това от вас, направете го, някъде там сред морето от опърничави и незаинтересовани млади хора се крият таланти. Намерете ги !

Подобни публикации:

Тяо Мън Чин Фуджиама казва:

Не съм аз . Аз съм от скритите . Но покажа ли се ще има дръж се земйо шоп те гази .

Анонимен казва:

Koи са тезио псеводогерои – ти ли си един от тях Тяо Мън

Тяо Мън Чин Фуджиама казва:

Браво бре . Ще се сетите най-сетне да отвърнете поглед от така наречените ваши псевдо герои .