Архив

Календар

май 2010
П В С Ч П С Н
« апр   юни »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Випуск 2010 – ще се върнем ли ?

Сандански е красив град, надарен от господ с всичко необходимо – природа, климат, топлина.От многото неща, които съм прочел знам , че има и богата история. Тук са живели горди хора. Ако всичко зависеше само от това едва ли щях да живея другаде.

Да обаче под АЗ имам предвид една нова порода хора.Това сме ние. Наистина кои сме ние и как зависи това бъдеще на тоя град от нас?

Ние – децата на Демокрацията,расли в пълна свобода,без ограничения, изоставени от всички,принудени да се оправят сами. Резултата го виждате всички.Ние сме хора на крайностите, на тук и сега, на изживей момента, на практическите дела и ползата,на модите, незачитащи авторитети, невярващи и променящи си мнението на 180 , на телевизията и интернета.

Поколението на информираните, на прекалено бързо порасналите деца, емоционални и впечатлителни,можем да бъдем силни и целеустремени ако някой ни посочи пътя,търсим тоя път и се лутаме по него, случайно или не го намираме понякога.

Нужна ни е тая цел. Кой ли ще е този който ще ни я предложи пръв. Побързайте. Ние сме решили да си отидем- ще учим, ще изкарваме пари, може и да се върнем, но засега сме на обратната позиция. Как да останем? Убедете ни !

Дайте ни поле за изява. Покажете ни. Всичко. Дайте ни различните гледни точки. Повярвайте ни, помагайте ни, но ни оставете сами да решим. Оставете ни .

Ако вие ни давате пример за подражание, ние ще го следваме.Ако вие сте компетентни, професионалисти, раздаващи се, и ние ще станем такива.

Вкарайте света в нашия град – свържете го,технологии умираме си за тях.Спазвайте законите.Дори в най-дребните детайли. Правилата са си правила.Оставете бизнеса и кадърните хора да вършат работата. Те ще ни наемат на работа. Или ние ще наемем тях, няма значение.

Бъдете интересни, нестандартни, артисти от класа Ако видим, че има шанс ще се върнем. Обещаваме. Искаме да видим много неща, да разберем и научим и да им се насладим, но У дома винаги си е най-добре.

Подобни публикации: