Архив

Календар

юни 2010
П В С Ч П С Н
« май   юли »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Първенец на випуск 2010

Тя е човека, който има само шестици през 5 години на пребиваването си в ЗПГ. Тя е човека, който изкара по 5.95 на матурите по БЕЛ и география . Тя е човека, който има няколко отсъствия откакто учи при нас. Ако има някой, който може да каже, че напълно заслужено си е изкарал оценките в училище, това е тя.

Тя се казва Диана Шаркова от 12б клас. Едно момиче положило страшно много усилия за да постигне всичко това. Тя ни показа, че ако човек е решил да постигне нещо, ако се отдаде напълно на заниманието си, то няма сила, която да го спре по пътя му. Диана ни показа как се прави това.

Тя беше изпълнителна, стриктно се справяше с всички задания, курсови работи и домашни. Не пропускаше да си научи уроците. Даваше всичко от себе си на всяко контролно. Трупаше знания и опит, ходеше по олимпиади. Проявяваше творчество и създаваше чудесни презентации, със добър дизайн, брошури и реклами на ниво.

Трудеше се мълчаливо и със старание. Едно скромно и притеснително момиче. Може би някой ще каже дали всичко си е струвало, многото часове прекарани пред учебниците, дългите часове в къщи в учене. Може би е трябвало да отделя повече време за забавления ?

Това е една от поуките, всяко нещо има цена, всичко се заплаща, за да постигнеш нещо голямо полагаш усилия и се лишаваш от разни други неща. Приоритети. Всеки си решава.

Едно ще кажа само – за нищо не трябва да се съжалява, всичко, което е станало не може да се върне назад. Всичко е станало, защото е трябвало да стане. Когато губиш едно, печелиш друго. Диана е натрупала толкова опит, знания, прочела е толкова много, развила е други умения, създала е богат душевен свят, свят на чувства и емоции.

Диана ще постигне още много успехи в живота, ако повярва в себе си, ние всички отдавна вярваме в нея и способностите и, а класната и се гордее с нея и е във възторг от резултатите и. Диана ще направи добре ако продължи да се среща с повече хора и комуникира повече, аз виждам, че тя започва да го прави.

Всички имаме нужда от това – приятни емоции, забавления, приятели, подкрепата от тях. В един момент забелязваме, че това влияе на останалите неща. Когато човек е щастлив и доволен в емоционален план, върши по-лесно и останалите неща. Щастието има много компоненти, може да имаш пари, работа, къщи и коли и пак нещо да ти липсва.

Знам, че Диана много добре разбира това, досеща се, че сега е момента да промени малко стратегията си на поведение и да включи малко повече от компонента забавление . Предстоят и няколко страхотни години в живота и, вярвам, че тя ще ги използва много добре.

Предстои и да получи много знания на този нов фронт, аз и предлагам просто да се отдаде на момента и да се забавлява, да прави грешки, да се учи, всичко ще дойде на мястото си рано или късно, упоритостта ще и е бъде пръв помощник, търпението и знанията ще и помогнат.

Диана ще остане един от хората, които ще помним и ще даваме за пример на прилежание и старание, на работливост и търпение. За това какво може да постигне човек, когато има цел. Диана е един от хората, правещи училището различно. Ще се радвам да споделите какво мислите за Диана.

Подобни публикации:

Анонимен казва:

Bravo na Diancheto ~ Golqma sladyrana e :) ))