Архив

Календар

юли 2010
П В С Ч П С Н
« юни   сеп »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Аз си го казвам директно.

Един човек  очаква да види статия за себе си. И може би е прав . Няма определени показатели за да попаднеш тук. Най- голямо влияние оказват критериите активност, постижения, оригиналност, необикновеност. Тя отлично се вписва в тези критерии.

ТАНЯ ЧОРБАДЖИЙСКА ОТ 11 Б КЛАС. Тя непрекъснато се появява тук и там. Определено обича да е пред обектива на камерите. Таня се справя много добре пред публика – била е водещ на доста събирания. Мога да посоча някои – ученически празници като коледният бал , главно действащо лице в пресконференции /мениджър за един ден/, акции по различни поводи. Ако трябва да помисля ще кажа, че има бъдеще в тази насока.

Таня е от хората, леещи емоции и след това не му мислещи много – когато нещо я е впечатлило, разгневило, то моментално ще узнаете за това. Тя е човек, който ще си каже веднага, ако нещо я притеснява. Чудесна стратегия. Рискована, защото това да казваш неприятни неща за хората, ти носи доста негативи,  но това е по-добрият вариант от премълчаването.

Таня е човек на момента, тя иска да го изживее веднага, човек на крайностите, една от добрите ученички В ЗПГ и в същото време  човек на удоволствията, няма бариери в съзнанието си и ако поиска нещо ще направи всичко възможно за да го получи. Нейната стратегия е да улови момента и да му се наслади, защото тази възможност я има сега и в следващият може да е изчезнала.

Едно емоционално момиче, което добре знае, че не е идеална, но се чувства добре в кожата си и се харесва, а това е най-важното.Добре разбира , че след време няма да съжалява за нищо, може да направи много грешки, но ще знае , че е изпробвала всичко. И ще познава себе си много по- добре от доста хора.

Активност в проекти и състезания, има го и тоя момент, само дето може по някое време да и омръзне и да изчезне, след това отново да се появи и така, може да задава своите неудобни въпроси и да се мръщи и в един момент пак да реши, че всичко това е загуба на време. Трудна работа е да привлечеш вниманието и, нужна е голяма мотивация.

Таня има мнение, умее да го изрази добре, да се обоснове, не се страхува да го изрази. Нейните участия в дебатите и училищният парламент определено я показват като една ярка личност с лидерски качества. Идва и отвътре и другите го признават, тя спечели един от дебатите и е един от лидерите на партия Старт.

В последно време виждам една различна Таня, някак си  променена,каквато и да е причината, дано тази промяна да е за добро, дори да има нещо, което я мъчи, сигурен съм, че тя ще се справи с това. Тя има силен характер. Любовта променя хората, силните чувства и емоции също, но според мен най-добре е да бъдеш себе си. Да бъдеш там, където ти е най-добре. Пожелавам и да намери това място.

Бих казал, че Таня е интересен човек, хвърля се напред смело, горещи се, иска да се изяви, търси нещо и не се отказва, тя ще го намери убеден съм в това . Защото го търси упорито. Определено е един от хората правещи училището различно. Ще се радвам да споделите какво мислите за Таня.

Подобни публикации:

Tanita казва:

Не мога да повярвам на очите си!?Има статия за мен….?Учудена съм,че за това време,което съм прекарала с Вас сте успял да ме опознаете толкова добре.Малко хора биха се похвалили със същото.Благодаря за милите пожелания и за прекрасните думи по мой адрес.