Архив

Календар

октомври 2011
П В С Ч П С Н
« сеп   ное »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Как се влиза в ТОП 40…

Просто е трябва да си там в началото и да се задържиш вътре достатъчно дълго в първите часове. Това е правилото – първите печелят всичко .

Всичко започва от организацията и целта. Решението да го направиш и подкрепата на неколцината вярващи в идеята. Подкрепата на хора, залагащи на теб и раздаващи се за теб.

Най-важни са онези първите разпространяващи идеята, най-важни са първите, които  ще се присъединят. Техният глас е решаващ, те са онези, поддържащи идеята, докато тя премине критичната граница, деляща успеха от провала.

Първите няколко 100 човека са истинските носители на идеята, без тях успеха е невъзможен. Затова и разпространителите са толкова важни,колкото повече са хората, които им вярват, толкова е по-голям шанса ви за победа.

Веднъж влезнали в полезрението на камерите, във видимата част на топ40, всичко за вас след това е прекалено лесно. Виждаш как тези в топа се отдалечават от останалите и никой не може да ги спре.

Колкото повече стоиш вътре, по-силен ставаш и по-трудно могат да те изместят оттам.

Виждаш как брояча превключва на все по-висока скорост и вeче си звезда.Заслужено или не, самото присъствие там те прави такъв.

Малко си е гадничко това, че няма значение дали си добър или не, ако не попаднеш в топа никой няма да разбере за теб. Ако тези които контролират вратата към сцената не те допуснат вътре.

Талантът в днешно време не е достатъчен, трябва да знаеш как да се промъкнеш през високата бариера на топ40 и всякакви подобни места, където е доста трудно да се влезе без помощта на онези, които са вътре.

И все пак надеждата я има – трябва да разбереш как работи системата и да използваш нейните правила. Промъкнал се във видимата част, ако си достатъчно добър вече си станал любимец там , където трябва.

Нали това е целта, да достигнеш до хората, харесващи това, което правиш. Другите не са важни. Ако те са те добавили в техните листи, значи твоето дело има смисъл да продължи.

Така, че разучавайте системата и използвайте правилата и във ваша полза. Намерете неколцината разпространители, накарайте ги да повярват във вас. Задайте им целта и те ще го направят за вас. Те ще ви помогнат да преминете бариерата и да влезете в топа.

И побързайте – не сте само вие и други знаят правилата и пробват да излъжат системата. Всъщност колкото повече хора разбират правилата, толкова по-голям е шанса един ден те сами да променят системата, защото са се превърнали в мнозинство.

Ако вярвате в себе си и нещата, които правите, то не може да ви се опре никаква бариера, само трябва да сте достатъчно търпеливи.

Подобни публикации:

zpg казва:

Разсъждение провокирано от една песен на ученик в ЗПГ влязла в ТОП 40 на Vbox… И от други неща през последните седмици…