Архив

Календар

юли 2012
П В С Ч П С Н
« юни   авг »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Линчпин – за безпокойството, привързаността и бъдещето…

Най-добрия начин за преодоляване на безпокойството е да спрете спиралата още в първия момент, приемете ситуацията, предприемете мерки още в самото начало, но не се вкопчвайте във възможния негативен изход.

Вие оставате насаме с безпокойството и не му се давате или спринтирате за да избегнете вътрешния диалог. Когато спринтирате вие просто тичате, това държи съпротивата на разстояние.

Спазвайте сроковете, задавайте си крайни дати. Свършвате на тази дата, независимо от резултата.Правете повечето неща в началото, а не в края. Така дисциплината ще преодолее съпротивата, а усилията и планирането ще я нокаутират. Най-добрата противоотрова е да следвате множество пътища, генерирайки различни начини за успех.

Страстта не е конкретно специфична. Тя е човешки специфична. Някои хора са вманиачени от страст и намират идентичността си в акта на страстността. Може би се нуждаете да се докоснете до това, което ще ви накара да почувствате страст. Хората, които изпитват страст, търсят начини да осъществят мечтите си. А комбинацията от страст и изкуство е именно това, което прави линчпин от човека.

Всичко е въпрос на привързаност и страст, от тях зависи доколко си обективен и какви усилия ще вложиш. От можеш ли да го видиш, до дали ти пука. Линчпина е достатъчно просветен за да вижда света такъв, какъвто е , но въпреки това влага страст в работата си.

Той знае от опит, че правилните усилия на правилното място могат да променят резултат, и пази усилията си да направи точно това. Той е страстно фокусиран върху проектите, които с най-голяма вероятност могат да доведат до промяна на крайния резултат.

Линчпина не се нуждае от власт. Реалната промяна се случва, когато на някого му пука, прави крачка напред и предприема нещо, макар да изглежда рисковано. Хората ви следват, защото искат.

Далеч по-лесно е да превърнете работата, която имате в призвание, отколкото да чакате да намерите работата по призвание.Някои хора решават, че тяхното изкуство е достатъчно важно, за да си наложат да преодолеят съпротивата, с която се сблъскват при работата.

Линчпинът е способен да изобрети бъдещето, да се влюби в него, да живее в него – и после да го изостави незабавно, още в мига, в който се наложи. Със своята откритост, съвестност, екстровертност, сговорчивост и емоционална стабилност.

Линчпинът изхожда от позицията на щедростта, той е тук за да дава дарове. Ако това е вашето намерение думите нямат значение, ние ще усетим вашето желание, не сценария. Ние купуваме взаимоотношения, и история, и магия.

Линчпините правят две неща – влагат емоционален труд и съставят карти. Това се проявява във взаимодействие, креативност, лидерство, вдъхновения, отраслови знания и уникален талант.

ЛИНЧПИН – прочетете книгата на Сет Годин – няма да съжалявате !

Подобни публикации: