Архив

Календар

януари 2013
П В С Ч П С Н
« дек   фев »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Планът за щастие…

Какво би ви направило по-щастливи? Щастието е да обичаш някой, да правиш нещо и да се надяваш на нещо.

Помислете за нещата, които ви правят най-щастливи. Нещата, които са наистина важни, нещата, които наистина издържат. Можете ли да си представите да имате повече такива неща в живота си? Така и си помислих…

Всичко това е възможно, но щастието не просто се случва. Щастието е нещо, което да открием за себе си. Всеки има нужда от план.

Освободете повече място в живота си за щастието. Започнете с нещо, което знаете, че ви прави щастливи и продължете да го правите докато станете достатъчно щастливи. Въпросът е дали о искате достатъчно силно. Започнете с малкото, с лесни и достижими цели, които дават увереност.

Правете стойностни и удовлетворителни неща и винаги завършвайте започнатото. Намерете си интересна и предизвикателна работа, в която се вписвате в цялостната картина, в която имате свобода на действие и допринасяте за постигането на целите.

Създайте си повече взаимоотношения, свързани с подкрепа и съпричастност.Силни връзки, свързани с общи цели, съдействие, повишено внимание и физически контакти.

Овладейте умствения си промеждутък и това какво се случва там. Вътрешния глас и мислите ви са вашето утре. Извиквайте само окуражаващи и подкрепящи мисли.

Създайте навици и рутинни действия в настоящето. Наслаждавайте се на живота – тук и сега. Разберете как можете да бъдете щастлив като правите и другите щастливи.

Планът за щастие – Кармел Макконел

 

Подобни публикации: