Архив

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« фев   апр »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Тийнкомеди 2 – финално… фантастични…

„Тийнкомеди” 2012. Театрална постановка „Стоп” на ученици от Земеделска гимназия. Просто фантастични… Атанас Атанасов

Бяхте уникални, всеки един персонаж бе представен в своята изключителност и уникалност! Постановката бе изпълнена с много смях, добра актьорска игра и послание! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Иван Стоилов

Цялата постановка беше брилянтна. Изпълненията на всички участници бяха на много високо ниво. Браво деца! Накарахте цялата зала да се смее и да ви се радва.Браво и на г-жа Дзимбова, защото заедно сте направили много хубаво нещо. Определено Сандански има нужда от такива талантливи хора. Петя Бухова.

Определено бяхте невероятни, „играхте“ на много високо ниво ! Всеки участник се въплъти в ролята си по изключителен начин ! Благодаря ви, че направихте свидетел, както мен, така и всички, които бяха в дома на културата на това невероятно шоу ! Поздравления за г-жа Дзимбова, която очевидно е успяла да създаде един много добър и сплотен екип ! Браво ! Андрей Георгиев.

Тийнкомеди 2013. Браво на всички Вас за упоритостта и развитието… и позитивното, което носите в себе си! Успех! Мария Христова-Карастоянова

Прекрасно! Продължавайте да случвате истинското и човешкото, усмивките и сълзите от щастие. Мира Илиева

Поздравления за всички… Справихте се чудесно и съм сигурна, че не само мен заредихте положително, а и цялата зала !! РЕСПЕКТ и към госпожата им… въпреки, че не я познавам лично… Точно в този момент определено се разчувствах от прекрасните неща, които казахте всички и да ми въздействахте много добре !! Наистина моите поздравления !! :) ) Виолета Накова

Това са само част от изразеното и написано в думи от публиката преди една година на първото представление през 2012 и сега на последното през 2013. Общо 4  постановки на СТОП пред пълни зали в Сандански, Благоевград и Гоце Делчев.

Финала за Тийнкомеди 2 беше също толкова зашеметяваш както и тяхното завръщане. Безспорно най-доброто изпълнение на СТОП. Можем само да им благодарим за емоциите, които ни подариха в този 1 час !!!

Поклон пред труда им. Всичко това е резултат от повече от една година репетиции, почти всяка седмица. И ако видите записите от репетициите преди една година ще разберете за какво говоря. Израстването на всички е неоспорим факт !!!

С желание и постоянство всичко се постига! Всеки от тях се чувстваше на мястото си, уверен в това, което прави, раздаващ се точно когато е необходимо, изградил актьора в себе си.

Репетиции превърнали се в рутина, непрекъснат извор на идеи и промени. От клиповете на тези репетиции се вижда с колко адреналин и желание е изпълнен всеки! На сцената също! Когато всичко се прави с огромно желание, няма начин да не бъде доведено до успешен край.

Преди по-малко от една година беше началото на нещо различно, нещо истинско! Беше голяма борба с времето.  Тийнкомеди 2 трябваше да се справи практически за 4 месеца, при това се работеше върху изцяло авторска постановка.

Цяло чудо си беше, че първата поява мина толкова успешно. И все пак за още 5 месеца през тази учебна година СТОП се превърна в завършения продукт, който аплодирахме на 28 март.

Всъщност времето за подготовката на СТОП и Криворазбраната цивилизация беше приблизително еднакво. При едните се изискваше повече време за да се направи сценария, при другите за да се намерят артистите.

И може да се каже, че реалното време за репетиции беше периода след нова година, но да синхронизираш в пъти повече актьори при напълно нов сценарий си беше много по-трудно предизвикателство за госпожа Дзимбова.

Сред многото моменти на смях по време на тези репетиции, човекът, който създаде Тийнкомеди се шегуваше дори със себе си за да повдигне настроението на своите актьори. Пак ще го кажа трябваше да се пуснат билетчета за достъп до тези репетиции !!!

И този зашеметяващ финал с неописуеми емоции. Всичко в залата го почувстваха. Само за няколко минути в своя монолог и римейк на великия Калоянчев, Кирчо изрази чувствата и емоциите на актьорите от Тийнкомеди . Той е в групата от нейното начало и е живото доказателство какво може да постигне човек, когато вярват в него.

Невероятно е как хора-малко или много познати, се сближават, вършейки нещо заедно, строго целенасочени! И най – хубавото е, че те така съграждат една история. Историята на своето развитие, на многото приятни моменти и усмивки, на нови приятелства, на една дълга и истински положителна емоция/ продължавайте да я споделяте/! Запазете всичко това и градете все повече неща с опита и основите, които положихте в Тийнкомеди!   Иван Стоилов

Всяко начало си има и своя край. Тийнкомеди 2 ще остане в сърцата на всички, особено на актьорите от групата. И кой знае може би някога ще видим новото начало и завръщане на Тийнкомеди 3…

Подобни публикации: