Архив

Календар

юни 2015
П В С Ч П С Н
« май   юли »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Колко полезно е да знаят всичко за теб

Пускаш и стартираш . Продължаваш и не спираш със събитийното програмиране. Докато името се слее с желаната идея. Забравят и им го припомняш отново и отново. Богатото отразяване е нож с две остриета. Всички виждат какво искаш да направиш и може да реагират и да ти попречат.

Създаването на имидж е сложна работа. Да показваш доброто и да се разкриваш. Все повече факти, отразени и показани за да променят и утвърждават представи. Образи в нашите глави, които може да получат различна интерпретация от желаната.Вече сме се опарили в тази динамична реалност.

Може да те обвинят, че лъжеш, а всъщност ти си направил своите изводи на базата на непълна информация. Може да наблегнат на част от информацията и да я извадят от контекста. Може да си искал да информираш и да помогнеш, но по-този начин да навредиш на организацията си.

Информационна война. Всяка дума трябва да се преценява. Всеки факт да се осмисля пет пъти преди да се използва. Ако не си сигурен в пълната полезност и липсата на вреда не информирай. Бъди потаен и пази козовете си. Колкото по-малко знаят за теб, толкова по-малко може да ти навредят. Стратегията на мълчанието.  Само дето в 21 век това е трудно осъществимо. Информацията ще види бял свят и по-добре да се появи в пълният си вид, за да може всеки да направи обоснован извод.

Изнесената информация живее свой живот и единственото нещо, което можещ да направиш е да продължиш да създаваш положителен имидж с пълна сила, защото 5 положителни новини може да се неутрализират от 1 негативна. Вече всички те следят и са свикнали с това твое качество. Считат го за част от структурата ти. Няма какво да се направи. Веднъж поел по пътя на публичността няма връщане назад.

Подобни публикации: