Архив

Календар

май 2016
П В С Ч П С Н
« апр   юни »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Абитуриентски емоции в душите на двама учители

Емоциите в тези последни дни на абитуриентите, протичат не само в техните сърца, но и в душите на учителите, имали взаимоотношения с тях !

Първият изпратен випуск, на който присъствах, като част от ЗПГ! Развълнувахте ме и ме върнахте в спомените от моето завършване! Макар и за кратко с вас,12 Б, вие ще си останете специални за мен с това, че сте един от първите класове, на които преподавам! Позволихте ми да ви опозная и не само да ви уча в час, но и аз самата да се науча от вас как трябва да се държи един учител, къде са му слабостите и в какво се изразява силата му, така че да изгражда добър опит в годините занапред!

Надявам се да имам възможност да изпращам още много випуски, а на вас освен здраве, щастие,любов и професионални реализации, ще пожелая също и мъдрост, с която да променяте вашия личен свят и хората около вас, а както е казала една българка: „Възможностите идват, когато сме подготвени за тях“ – е, аз вярвам, че вие вече сте подготвени да поемете по пътя с възможностите във вашия живот! И весело изкарване на бала тази вечер!

Ана Иванова -учител в ЗПГ

На днешният ден преди 20 години отпразнувах завършекът на едни от най- щастливите ми години! Годините на ученическият живот! Време, през което създадох много приятелства, на които се наслаждавах искрено от сърце, години на искрени и добронамерени отношения! За щастие, тези години продължават и до днес с тези приятели! Преживяхме много заедно с тях! Макар и разпръснати във времето и пространството, всеки един от тях заема специално място в сърцето на всеки един от нас! Радваме се на взаимна обич и уважение!

Утре е абитуриентският бал на ЗПГ – уважаеми абитуриенти, отпразнувайте не краят, а началото на едно по-голямо приятелство със своите съученици! Дерзайте в живота и създавайте още много истински отношения между вас!
Успех!

Иван Стоилов-учител в ЗПГ

Подобни публикации: