Архив

Календар

ноември 2017
П В С Ч П С Н
« окт   дек »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Вечният спор

Няма съмнение, че хелуин завзема все повече територии. Будителите се завръщат на терена на държавната вълна. Въпросът е колко ефективна е тази контраатака. Думите, дори в невръстна възраст са си просто думи, а не осъзната необходимост. Навик без почва под краката си. Дяволития светия се промъква в главите на подрастващите без никаква съпротива. Дядо Будител трябва да се напряга с доста усилия за да не изгуби служебно по-точки.

Цялата игра е в полето на точния превод. Има една значителна групичка от деца, която кипи от енергия. Цялата тази взривопасна смес под формата на хелуински постери е живо доказателство за това.Те имат страхотната нужда от цел и посока. Само трябва някой да им я даде. Биха се включили в отбора на добрите, но ако такъв не се появи ще бъдат претопени в групата на вече облъченото мнозинство.

Как да отрият своята зона на щастието. Доброволната им зона на действие, защото силата е позволена до първото задължително посещение. Нека да измислим нещо мащабно, екипно, състезателно, игрово занимание, приличащо на хелуин. Нека всеки месец е тематичен и си има свой ден на действието. Само действието остава отпечатъци в съзнанието на тези младежи от 21 век. Накарайте ги да вършат добри дела. Нека ги оставим да измислят своя свят .

Така си го представям. Училището предоставя определена сума с пари, за ученически проекти. В края на месеца ученическите отбори представят идеята си пред жури и победителите получават възможност да реализират това, което са намислили. Може да се променят параметрите и да се кандидатства отново. Ще спечели този, който успее да убеди журито. С най-добрите компоненти на практичност, полезност, емоционално презентиране и екипна работа. Искаш да промениш нещо около себе си. Заповядай при нас. Пребори се с другите. Докажи ефективността на идеята си.

Подобни публикации: