Архив

Календар

април 2020
П В С Ч П С Н
« мар   май »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Техник-технолог и агроеколог говорят за своите хобита

Иван е техник-технолог по качеството на храни и напитки, Мартин е агроеколог. Иван има за хоби отглеждането на плодове в собствена овощна градина, Мартин участва в клуб по Млекарство и прави сирене и кашкавал. От дума на дума проличава връзката между двете професии. С цел печалби и добър външен вид се използва прекалено много химия в земеделието и животновъдството.

Иван го е разбрал и реално се е сблъскал с това. В неговата градина пестицидите не са на мода. А за неговата професия явно това ще е основната борба – да изследва храните и да ги пази от недобросъвестни земеделци. Мартин показа на бабите от село Пирин как правят сирене, а те му разказаха как едно време са го правели в огромни количества и са изхранвали семействата си по този начин. Чистите храни отново са търсени и да знаеш как да ги произвеждаш, използвайки вековните технологии на нашите баби е предимство!!!

Ако всички бяха като Иван ,България щеше да е по-добро място за живеене. Да имаш страст, която да изпълва с желание дните ти. СТРАСТ, която води до нужните ПОСТОЯНСТВО и УПОРИТОСТ и ти помага да се бориш и да не се отказваш, въпреки НЕРАЗБИРАНЕТО. Това е рецептата за УСПЕХ в живота. ВЗЕМЕТЕ пример от ИВАН !!! Намерете своето НЕЩО и му се отдайте напълно !

Подобни публикации: