Архив

Календар

юни 2020
П В С Ч П С Н
« май   юли »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Нашата ГОРДОСТ

НАШАТА ГОРДОСТ в три видея – Помолихме ги да кажат няколко думи и да си припомнят престоя в ЗПГ .

Те са пристрастни. Може би, защото са възпитаници на това училище, или може би, защото са получили много и са благодарни за това !!! Имали са пример и са решили да поемат по този труден път !!! Сега когато са от другата страна и са наши колеги, гордостта ни е още по-голяма !!! Благодарим на Ася, Христо, Красимир,Петя и Зорница за вдъхновяващите думи. Те са живото доказателство за това как млади и устремени личности продължават мисията УЧИТЕЛ !!!

Зорница Танчева, Випуск 2014 - пример за това как трябва да преминат ученическите ви години. Както тя се изразява – аз бях АЛЧЕН ученик и с пълни шепи грабех, това, което ми предлагаха !!! Това е и мотото на нашето училище – ние предлагаме ВЪЗМОЖНОСТИ, който иска може да се възползва от тях !!! Зори е човек с огромна енергия и желание да изяви и намери собствената си същност. Надяваме се, че ЗПГ е помогнало в тази трудна задача !!! И както много е получила и взела, така сега го раздава от все сърце… Учениците и във втора английска гимназия в София са щастливи, че имат такъв учител !!! Благодарим ти ЗОРИ !!!

Ученици на годината, Първенци на ВИПУСК…Те са нашата гордост !!! Ние не сме ги забравили и решихме да ги помолим да си припомнят годините в ЗПГ. Годините на тяхното съзряване… Ще видите, че както бяха неуморни в ученическите си години, и със своята активност и усилия допринесоха за идеята ЗПГ , така и сега продължават смело напред и следват мечтите си. Онова начало, поставено в училището ни, няма как да бъде забравено. Всеки е дал много и е получил доста !!! Професията е бонус, който само помага в това развитие, но дори посоката да е сменена, качествата и уменията, вярата в себе си, взети на територията на инициативи, конкурси, извънкласни дейности и международни проекти е неоценима!!! Благодарностите са взаимни !!!

Подобни публикации: