Архив

Календар

март 2014
П В С Ч П С Н
« фев   апр »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

5.5

Те бяха поантата на достойното представяне на учениците от ЗПГ / 8 от 11 те участвали имат отлични и много добри оценки/. Две отлични оценки на областен кръг по БЕЛ.  Две момичета с оценки от 5.50. Едната от тях е първа сред всички в област Благоевград в 10 клас. Другата е номинирана за национален кръг в 12 клас.

И така как се изкарва 5.50 на областно ниво. С наличие на талант. С много труд и упоритост. С работа и помощ от всеотдаен учител. И двете си приличат в емоционален план и имат страхотни театрални умения. И двете танцуват добре. И двете не ги свърта на едно място и имат активно желание за изява.

Анжела Георгиева от 10б клас и Зорница Танчева от 12б клас. Явно за да напишеш нещо и да го изразиш в думи, преди това трябва да можеш да го изиграеш.  И двете може да те заразят с положително настроение. Способни са да го изиграят, но и самата среща с тях е достатъчна.Не може да не им се зарадваш.

Винаги са били там, където се твори . Те играят себе си. Впечатляват се от малките неща. Откликват и в тъга и в радост.  И едновременно с това принадлежат към рядкото малцинство, което може да опише емоциите и чувствата си с думи.

Едната е вече пораснала и е на път да направи своите сериозни крачки в живота. Един невероятно чист човек, всички харесват Зори. Нашата водеща и театрална звезда. Звездата и изгря постепенно, с малки стъпки, с много работа. Бъдеща актриса, от тези, които разбират режисьорите и могат да интерпретират техните идеи по 10 ки различни начини.

Най-лошото нещо, което можеш да направиш с таланта е да не го покажеш на света.  Тук имаме талант в излишък. Публиката, сцената, работата с хора, там тя се чувства в свои води. И последователно и праволинейно практикуваща и развиваща уменията си.

Със своето голямо семейство, несъмнено оформило характера и, стоящо като стълб и опора зад нея. С хората около нея, приятелките и, каращи я да се чувства добре с тях и със себе си.  Бихте казали късмет, но няма такова нещо. Всичко се връща и с теб се отнасят по-същия начин, както ти с останалите. Всеки сам създава съдбата си.

Обичаме хората, които могат да ни накарат да се засмеем, когато дори не искаме да се усмихваме. Да разсмиваш хората и да внасяш доброта в живота им. Да държиш на правилните хора и да се раздаваш за тях. Да им го показваш.Може уверено да кажем, че като отговорен човек, тя вече е  избрала вярната посока. Посока, в която положителната настройка, винаги ще вижда възможности.

Анжи  е нашата още непораснала Зори. Не казвам, че си приличат, напротив има разлики, и то доста. Дори зодиакално – Анжи е непрекъснато променящия се Близнак, с няколко лица в себе си, а Зори е твърдо застаналия Телец.

И двете са чисти и добродушни души. Веселяка Зори и симпатично тъжната на моменти Анжи. Талантът и тук е в излишък. Когато е на сцената Анжи ни разсмива на поразия. Когато танцува усещаме емоциите и чувствата, които влага в танца. Всяко действие е придружено от изживяно енергийно разпръскване към всички нас. Ние усещаме това, което тя усеща. Тялото е продължение на мисловната идея в главата и.

Момичето, което има най-страхотните приятели. Момичето, което по детски се отдава на момента. Момичето, което пуска най-великите статуси и пише невероятни текстове на вълните на своето вдъхновение, или на дъното на някоя отрицателна емоция.  

Когато нещо привлече вниманието и любопитството и , тогава прелива от енергия. Когато вижда хора, на които вярва тя ги дарява с големи дози положително настроение. Но никак не е лесно да виждаш  всичко на този свят и да си прекалено чувствителен към болката му.

Момичето за което, променящите се настроения имат огромно значение. Момичето, което успява да се хвърли в музиката и да потъне в нея. И там да намери необходимите и послания, които да я върнат обратно.

Понякога животът не се случва така, както сме го планирали или искали, почти  никога не се случва. И ние няма как да се примирим с това. И все пак се случва и щом се случва трябва да се възползваме от него.

А вие, приятели мои, не спирайте да дишате, оставете сърцето си да бие, колкото и да му е трудно и знайте, че ние сме героите на деня, оцеляхме и днес и не трябва да подценяваме това важно постижение.

Имайте вяра! Каквото и да става сега, живота е приготвил цял чувал от спиращи дъха моменти, които след като изпитате щe разберете, че си заслужава !!!

Това е необикновения свят на Анжи, изпълнен с много промени, с хубави моменти, които се помнят дълго и се създават с дейното и участие. И с много лични моменти на дълбоки прозрения, пълни с тъга, но и с обратни мигове на промяна и израстване.   

ХЕЙ това 5.5 е като ИН и ЯН . Свързани пътища. Избрани посоки. Постоянство или Промяна. Всеки попада в своята точка на пътя. Там, където го е захвърлил животът. Не грешка, животът никога не ни предлага правилното място. Можем да го подминем. Да не го разпознаем. Да не го приемем. Това местенце между ИН И ЯН. Вашето уникално местенце, което ще търсите вечно. Ще го приближавате и само малцина от вас ще се докоснат до него.

Всъщност то постоянно се мести и променя координатите си. Редките ситуации в които пътищата ни се преплитат ги наричаме щастие, но дали е така. Дали ще вървим в една права линия в постоянство или ще криволичим често променяйки траекторията няма значение.

Важното е да чувстваме, че се движим  в правилната посока. Това е истинското щастие. Убеден съм, че Анжи и Зори са се запътили точно натам, всяка по своя си начин, със своите моменти и своите пътища. 

Подобни публикации: