Областен кръг на олимпиадата по АЕ – постоянството се възнаграждава

Олимпиадата по АЕ е една от най-трудните олимпиади за класиране на национален кръг. Изискват се поне 90 точки от 100 възможни. Затова и трябва да поздравим нашите ученици за отличните им резултати, непроменящи се през годините. На областен кръг от 10 наши участници, 7 имат над 70 точки.

Можем да адмирираме постоянството на Василена Русакова от 12А клас, която почти всяка година е в челната 10-ка на областта и след 2 място преди година, сега с резултат от 75 точки е ЧЕТВЪРТА в трудната категория на завършващите 12 клас.

Можем да се възхитим и на резултатите на Симона Николова от 9б клас/82 точки/ и на Емил Френгов от 9е клас/80точки/, които отново, както и миналата година са в първата 10-ка на област Благоевград и на първите две места за град Сандански.

Можем да насърчим и 8-мокласниците, представили училището в най-посещавана категория/68 ученици/, където Вилиана Стефанова има 77 точки, Елизабет Бачева – 76 точки, Анелия Кузманова – 73 точки и Габриела Методиева – 70 точки. Като първите две са 20 и 22, като само двама ученици имат по-добър резултат от тях в Сандански.

 

 

No Comments

Post A Comment